Thumbnail
Οι μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στη Β΄ και Γ΄ Φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Κολύμβησης πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Ενημερωτικό έγγραφο για τους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης των Γενικών (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών (ΕΠΑΛ) Λυκείων και για την Παγκόσμια Σχολική Γυμνασιάδα, εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ.: 38488/Δ5/4.4.2022 Προκήρυξης της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ. και μετά την ολοκλήρωση της Α΄ Φάσης των Αγώνων Κολύμβησης, σας ενημερώνουμε αναφορικά με τα ακόλουθα:

 Οι μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στη Β΄ και Γ΄ Φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Κολύμβησης των Γενικών (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών (ΕΠΑ.Λ.) Λυκείων, σχολικού έτους 2021-2022 και εφόσον έχουν πετύχει τα όρια για τη συμμετοχή τους σε σχετικούς αγώνες από 1.1.2021 έως και 7.4.2022, όπως αυτό προβλέπεται στην υπό στοιχεία 190677/Δ5/10.11.2016 (Β΄3754/21.11.2016) Υπουργική Απόφαση με θέμα: «Αθλητικές δραστηριότητες σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και στις δύο (2) ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] και [email protected] έως τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022, προκειμένου να αναρτηθούν οι επίσημοι πίνακες στον ιστότοπο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (koe.org.gr).

 Ο έλεγχος των δικαιολογητικών καθίσταται υποχρεωτικός πριν την έναρξη των αγώνων της Β΄ Φάσης.

 Οι νικητές/νικήτριες των Πανελλήνιων Αγώνων Κολύμβησης που κατέχουν την πρώτη θέση δύνανται να συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΙΑΔΑ

Η Παγκόσμια Σχολική Γυμνασιάδα θα διεξαχθεί από τις 14 έως και τις 22 Μαΐου 2022 στη Νορμανδία της Γαλλίας και η χώρα μας πρόκειται να συμμετάσχει με 12 μαθητές-κολυμβητές και 12 μαθήτριες-κολυμβήτριες, γεννηθέντες/γεννηθείσες κατά τα έτη 2004, 2005 και 2006, με την προϋπόθεση ότι φοιτούν στις τάξεις του Λυκείου, σύμφωνα με τις διατάξεις της προκήρυξης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού.

Επισημαίνουμε ότι για τα ατομικά αγωνίσματα του προγράμματος της Παγκόσμιας Σχολικής Γυμνασιάδας που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των Πανελλήνιων Αγώνων Κολύμβησης Λυκείων σχολικού έτους 2021- 2022 (αγωνίσματα των 50μ. Πεταλούδα, Ύπτιο και Πρόσθιο), θα αγωνιστούν ορισμένοι από τους/τις κολυμβητές/ κολυμβήτριες που θα συμμετάσχουν στην Ελληνική αποστολή της Γυμνασιάδας. Ειδικότερα, από τους είκοσι τέσσερις (24) κολυμβητές/κολυμβήτριες της Ελληνικής αποστολής για την Παγκόσμια Σχολική Γυμνασιάδα, στα ατομικά αγωνίσματα των 50μ. ύπτιο, 50μ. πρόσθιο και 50μ. πεταλούδα, θα λάβουν μέρος εκείνοι/εκείνες με την καλύτερη επίδοση στα προαναφερθέντα αγωνίσματα, σύμφωνα με τις λίστες των καλύτερων επιδόσεων που εκδίδει η Κ.Ο.Ε. Οι λίστες αυτές αφορούν επιδόσεις που έχουν επιτευχθεί σε διοργανώσεις της Κ.Ο.Ε. και του Υ.ΠΑΙ.Θ. στην Ελλάδα ή σε αντίστοιχες του Εξωτερικού, από 1.10.2021 έως και 17.4.2022, σε κολυμβητήριο 50 μέτρων.

Δείτε όλο το έγγραφο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

ΌΛΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΚΤΑ στο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ - Αιτήσεις Εδώ

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΣΙΡΟΠΙ
Σοκαριστικό! Σιρόπι για τον βήχα ενδέχεται να συνδέεται με τον θάνατο δεκάδων παιδιών
Ο αριθμός των θανάτων ανέρχεται σε 66, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ)
Σοκαριστικό! Σιρόπι για τον βήχα ενδέχεται να συνδέεται με τον θάνατο δεκάδων παιδιών
Clumsies
Ποια είναι τα τρία ελληνικά μπαρ που περιλαμβάνονται στα 50 καλύτερα του κόσμου
Από τα τρία αυτά μπαρ, τα δύο εξ αυτών ήταν στη συγκεκριμένη λίστα ουκ ολίγες φορές, ενώ ένα πέτυχε τη συγκεκριμένη διάκριση για πρώτη φορά φέτος.
Ποια είναι τα τρία ελληνικά μπαρ που περιλαμβάνονται στα 50 καλύτερα του κόσμου
ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ
Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Εντυπωσιακή εικόνα- Ιστορική λήψη από το διάστημα
Η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου (Χαρίλαος Τρικούπης) έχει μήκος 2.833 μέτρα και φαίνεται ξεκάθαρα από τον δορυφόρο, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι κολοσσιαία...
Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Εντυπωσιακή εικόνα- Ιστορική λήψη από το διάστημα
dimosio
Πότε κερδίζουν 1 έτος βαθμολογικής προαγωγής οι Δημόσιοι υπάλληλοι (Εγκύκλιος)
Διευκρινιστική εγκύκλιος του Υπουργείο Εσωτερικών για τη βαθμολογική προαγωγή των Δημοσίων υπαλλήλων κατά ένα έτος κατόπιν αξιολόγησης
Πότε κερδίζουν 1 έτος βαθμολογικής προαγωγής οι Δημόσιοι υπάλληλοι (Εγκύκλιος)