Νίκη Κεραμέως - σήμερα: Επεξεργαζόμαστε νέο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών!
Τι είπε για διορισμούς εκπαιδευτικών, σύστημα διορισμών, νέες Προκηρύξεις για την Ειδική Αγωγή, τις προσλήψεις αναπληρωτών και τα voucher

“Επεξεργαζόμαστε νέο, πιο δίκαιο, σύστημα διορισμών στην εκπαίδευση” ανέφερε η Υπουργός Παιδείας  κ. Νίκη Κεραμέως, μιλώντας για τους Πίνακες ΑΣΕΠ της Γενικής εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν ισχύ έως τον Αύγουστο του 2023, σήμερα Σάββατο 09.04.2022 το πρωί, στην εκπομπή “Καλημέρα” στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

keramews.jpg

Παράλληλα η Νίκη Κεραμέως αναφορικά με τους νέους Πίνακες ΑΣΕΠ για την Ειδική Αγωγή, δήλωσε πως τις αμέσως επόμενες εβδομάδες θα εκδοθούν οι Προκηρύξεις από τον ΑΣΕΠ, ώστε οι υποψήφιοι να μπορέσουν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους.

Για το ζήτημα των νέων μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση η κα Κεραμέως ανέφερε πως γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιηθούν φέτος μόνιμοι διορισμοί χωρίς να αναφέρει κάποιον αριθμό.

Για το θεσμό των αναπληρωτών η Υπουργός ανέφερε πως γίνεται στρεβλή εφαρμογή του, αφού ο αναπληρωτής θα έπρεπε να καλύπτει κενά που προκύπτουν από έκτακτους λόγους και μόνον. 

Εστίασε επίσης και στο voucher που πρόκειται να λάβουν οι εκπαιδευτικοί για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού και πρόσθεσε ότι από Σεπτέμβρη θα μπουν διαδραστικοί πίνακες μέσα στην τάξη, ενώ έχει γίνει παραγγελία 177.000 σετ ρομποτικής, όπως είπε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιδιωτικα
Φοιτητές/τριες: «Στις 8 Μαρτίου είναι η ώρα να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας»
«Θα βουλιάξουμε την Αθήνα με την πανελλαδική κινητοποίηση των Συλλόγων και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τη δημόσια – δωρεάν εκπαίδευση»
Φοιτητές/τριες: «Στις 8 Μαρτίου είναι η ώρα να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας»