Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΑΠΘ

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Επιτροπή Υγείας του ΑΠΘ, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, και ώρες 9:00 με 12:30, στο φουαγιέ του κτιρίου Διοίκησης του ΑΠΘ.

Λόγω της πανδημίας, η προσέλευση των αιμοδοτών είναι απαραίτητο να γίνεται με προκαθορισμένη ροή ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Οι υποψήφιοι αιμοδότες θα πρέπει να δηλώσουν «πρόθεση συμμετοχής» στη Γραμματεία της Επιτροπής Υγείας του ΑΠΘ, στο τηλ. 2310995360, ώστε προσδιοριστεί η ώρα προσέλευσής τους.

Παράλληλα, στον χώρο διεξαγωγής της αιμοδοσίας θα υπάρξει ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες για θέματα αιμοδοσίας, δωρεάς σώματος και οργάνων, αλλά και σχετικά με γενικότερα θέματα μεταμοσχεύσεων, ενώ θα παρέχεται η δυνατότητα δειγματοληψίας σιέλου για δωρεά μυελού των οστών.

Όσες/όσοι επιθυμούν να αιμοδοτήσουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητά τους. Είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί
Ανησυχία αναπληρωτών νηπιαγωγών για τα κενά στην Ειδική Αγωγή μετά τη Δ’ Φάση προσλήψεων
Καμπανάκι από τον ΠΑΣΑΝ για τις ελλείψεις στην Ειδική Αγωγή - Αίτημα για άμεση κάλυψη των κενών
Ανησυχία αναπληρωτών νηπιαγωγών για τα κενά στην Ειδική Αγωγή μετά τη Δ’ Φάση προσλήψεων
Ψαράκια ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Αύριο Πέμπτη οι εκλογές στην ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Μοσχάτου: Τα "ψαράκια" του αγώνα είναι εδώ!
10 συν 1 λόγοι γιατί να στηρίξουμε την Αγωνιστική Παρέμβαση, τα "ψαράκια" της δράσης και του αγώνα
Αύριο Πέμπτη οι εκλογές στην ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Μοσχάτου: Τα "ψαράκια" του αγώνα είναι εδώ!
Δημόσιο
Δημόσιοι υπάλληλοι: Νέα άδεια μέχρι οκτώ ημέρες με αποδοχές
Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι θα μπορούν να κάνουν χρήση της νέας άδειας σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε στη Βουλή
Δημόσιοι υπάλληλοι: Νέα άδεια μέχρι οκτώ ημέρες με αποδοχές