Αχαρνές: Ημερίδα Αντιρατσιστικής Εκπαίδευσης με πρωτοβουλία μαθητών
Με πρωτοβουλία των μαθητών του 6ου Γυμνασίου Αχαρνών και 5ου ΓΕΛ Αχαρνών Αγίας Άννας

Ημερίδα Αντιρατσιστικής Εκπαίδευσης στο χώρο του σχολείου, την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 (9:00-14:00) οργανώνει πρωτοβουλία των μαθητών του 6ου Γυμνασίου Αχαρνών και 5ου ΓΕΛ Αχαρνών Αγίας Άννας.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από το μάθημα των θρησκευτικών και γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος “Crocus” του Εβραϊκού Μουσείου και της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Ρατσισμού (21 Μαρτίου).

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+, ο τραγουδιστής, μουσικός παραγωγός και ηθοποιός Ζερόμ Καλούτα (γαλλικά: Jérôme Kaluta), ο ηθοποιός και ποιητής Αντώνης Τακτικός, εκπρόσωποι από την Ορθόδοξη και Ευαγγελική Εκκλησία, καθηγητές και μαθητές των σχολείων.  

thumbnail_imerida_antiratsistikis_ekpaideysis.png

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία

Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλαδικες
Τι θα έλεγα στον εαυτό μου αν ξαναέδινα Πανελλαδικές;
Μην κυνηγάς την τελειότητα. Στις εξετάσεις δεν πετυχαίνουν οι τέλειοι αλλά αυτοί που είναι προετοιμασμένοι να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις.
Τι θα έλεγα στον εαυτό μου αν ξαναέδινα Πανελλαδικές;