iep ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
Εισήγηση έγκρισης προγραμματισμού και καθορισμού τμημάτων για την υλοποίηση της Α΄ και Β’ φάσης επιμόρφωσης στο πλαίσιο της Πράξης «ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5070654.

Με Έγγραφό του το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής  (ΙΕΠ) ενημερώνει για τα ακόλουθα 

1. με το 160330/Ε3/08 -12-2021 έγγραφο του Τμ. Γ' Επιμόρφωσης Εκπ/κού Προσωπικού του ΥΠΑΙΘ ζητήθηκαν από τις Περιφερειακές Δ/σεις Εκπ/σης στοιχεία για τους εκπαιδευτικούς που οφείλουν και δεν έχουν παρακολουθήσει πρόγραμμα εισαγωγικής επιμόρφωσης μέχρι το 2019.

Ο αριθμός των εκπαιδευτικών αυτών σύμφωνα με το 170304/Ε3/28 -12-2021 έγγραφο της ίδιας υπηρεσίας ανέρχεται σε 1.689.

2. με το 11338/Ε4/3/2/2022 έγγραφο του Αυτοτελούς Τμήματος ΕΕΠ-ΕΒΠ του ΥΠΑΙΘ σημειώνεται ότι στις 9/3/2020 με το ΦΕΚ 241/Γ΄ διορίστηκαν 1.040 μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ)-Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) στην Ειδική Αγωγή 3. με το 12889/Ε3/07 -02-2022 έγγραφο του Τμ. Γ' Επιμόρφωσης Εκπ/κού Προσωπικού του ΥΠΑΙΘ σημειώνεται ότι από τον Σεπτέμβριο του 2020 διορίστηκαν 15.624 εκπ/κοί.

Δείτε εδώ αναλυτικά το Πρόγραμμα και ολόκληρη την Εισήγηση έγκρισης προγραμματισμού και καθορισμού τμημάτων για την υλοποίηση της Α΄ και Β’ φάσης επιμόρφωσης.

Με βάση τα παραπάνω ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων εκπαιδευτικών ανέρχεται σε 18.353, αντί του αρχικά εκτιμώμενου 11.500.

Για τον λόγο αυτό με την υπ’ αριθμ. 281/25-01-2022 (Πράξη 8/03-02-2022) Απόφαση του Δ.Σ. του ΙΕΠ υπεβλήθη και εκκρεμεί αίτημα 1ης τροποποίησης της Πράξης.

Η Α΄ φάση επιμόρφωσης (διάρκειας 96 ωρών, 24 ώρες σύγχρονης και 72 ώρες ασύγχρονης εξ αποστάσεως επιμόρφωση) θα λάβει χώρα εντός του χρονικού διαστήματος από 04/04/22 έως 31/05/2022.

Μετά την ολοκλήρωση της Α΄ Φάσης επιμόρφωσης και την παραλαβή της β’ έκδοσης του υλικού, θα προγραμματιστεί η υλοποίηση της Β’ Φάσης Επιμόρφωσης.

Στον ακόλουθο πίνακα αποτυπώνεται η κατανομή των 96 ωρών επιμόρφωσης ανά θεματικό πεδίο του εκπονηθέντος επιμορφωτικού υλικού σύμφωνα με την οικεία Πρόσκληση:

pinakas_10.png

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kinitopoiiseis_ntountouka-.jpg
Στον δρόμο αύριο Τετάρτη οι γονείς της Κηφισιάς για να σταματήσουν τις συγχωνεύσεις στα σχολεία - Συλλογή υπογραφών
Διαμαρτυρία στις 18 Ιουνίου 2025 έξω από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας
Στον δρόμο αύριο Τετάρτη οι γονείς της Κηφισιάς για να σταματήσουν τις συγχωνεύσεις στα σχολεία - Συλλογή υπογραφών
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Νέα κριτήρια για διευθυντές εκπαίδευσης σε φυλακές: Υπουργική απόφαση με σημαντικές αλλαγές
Υπουργείο Παιδείας: Νέα απόφαση για τη στελέχωση εκπαιδευτικών δομών σε φυλακές
Νέα κριτήρια για διευθυντές εκπαίδευσης σε φυλακές: Υπουργική απόφαση με σημαντικές αλλαγές
περιπολιο
Κύπρος: Σάλος με ροζ βίντεο σε περιπολικό της αστυνομίας - Σεξουαλικές πράξεις σε κοινή θέα (Βίντεο)
Τα πλάνα παρουσιάζουν έναν άνδρα και μία γυναίκα να ερωτοτροπούν σε κοινή θέα
Κύπρος: Σάλος με ροζ βίντεο σε περιπολικό της αστυνομίας - Σεξουαλικές πράξεις σε κοινή θέα (Βίντεο)
εξεταζόμενος σε αίθουσα φοράει μπλούζα ΑΣΕΠ
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 3 νέα Βίντεο για όσους δίνουν 20/6 ως 11/7
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα Βίντεο που ανακοινώθηκαν στο παρά πέντε της εξέτασης και εναρμονίζονται με τις νέες αλλαγές στις δεξιότητες θα "σώσουν" χιλιάδες...
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 3 νέα Βίντεο για όσους δίνουν 20/6 ως 11/7