Βασίλης Δημάκης: Τέλος η απεργία πείνας - Έλαβε εκπαιδευτική άδεια
Σταμάτησε την απεργία πείνας και δίψας ο κρατούμενος φοιτητής Βασίλης Δημάκης - Έλαβε εκπαιδευτική άδεια για να δώσει τα δύο τελευταία μαθήματα της σχολής όπου φοιτά

Σταμάτησε την απεργία πείνας και δίψας ο κρατούμενος φοιτητής Βασίλης Δημάκης, καθώς το Πειθαρχικό Συμβούλιο Αδειών των φυλακών χορήγησε τελικά την άδεια που ζητούσε.

Πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός για τον Βασίλη Δημάκη, προκειμένου να δώσει τα μαθήματά του και να λάβει το πολυπόθητο πτυχίο από τη σχολή όπου φοιτά.

Στην ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:

«Τελος καλό όλα καλά με την εκπαιδευτική άδεια του Basilis Dimakis. Θα πάει στα μαθήματά του κι εφόσον δεν τον εμποδίσουν άλλο θα αποφοιτήσει σύντομα. Τέρμα η -3η- απεργία δίψας-πείνας. Η υπόθεση του Βασίλη, που λέτε, μπορεί να είναι είτε η πιο δύσκολη είτε η πιο εύκολη. Μετριότητες δεν έχει... Σίγουρα πάντως είναι εμβληματική, κι αυτό σε ένα μεγάλο βαθμό οφείλεται στο πείσμα και την αποφασιστικότητά του, αλλά και σ' αυτήν όσων τον υποστηρίζουν. 

Τουλάχιστον, μέχρι σήμερα, οι Αρχές κατάλαβαν καλά, κυρίως "με τη βοήθεια του κοινού", ότι αυτός ο άνθρωπος ζαλώνεται το δίκιο του και πάει,πάει, πάει, ΟΣΟ ΠΑΕΙ. Δεν είναι εύκολο να τα βάζεις με το δίκιο του.

Καλό πτυχίο Βασίλη!»

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Δημάκης κατέφυγε στην έσχατη λύση της απεργίας πείνας και δίψας, καθώς το Πειθαρχικό Συμβούλιο Αδειών των φυλακών κωλυσιεργούσε αναφορικά με την εξέταση του αιτήματός του για χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας, προκειμένου ο κρατούμενος να δώσει τα δύο μαθήματα που απέμεναν για να λάβει πτυχίο.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 8-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ
ΔΥΠΑ- Ημέρα Καριέρας στα Ιωάννινα: Πάνω από 800 θέσεις εργασίας σε 35 επιχειρήσεις
Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται ένα χρόνο μετά την πρώτη «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου, έχουν μέχρι στιγμής...
ΔΥΠΑ- Ημέρα Καριέρας στα Ιωάννινα: Πάνω από 800 θέσεις εργασίας σε 35 επιχειρήσεις