Αντιδράσεις εκπαιδευτικών για τη δίωξη δασκάλας στην Χαλκίδα για τη δράση της κατά των συγχωνεύσεων τμημάτων

Εκπαίδευση 0

Οι μαθητές από τα χωριά ξέμειναν στα ΚΤΕΛ λόγω της καθυστερημένης ανακοίνωσης για κλείσιμο των σχολείων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δεν προβλέφθηκε ο τρόπος με τον οποίο τα παιδιά θα επιστρέψουν στα χωριά τους

Να λύσουν άμεσα το πρόβλημα με τους μαθητές Λυκείων και του ΕΠΑΛ, που ξεκίνησαν από τα χωριά τους για τα σχολεία, τα οποία δεν λειτούργησαν λόγω χιονιά, απαιτεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» Θήβας από την περιφερειακή και τοπική αρχή. 

Συγκεκριμένα, η απόφαση του δήμου Θηβαίων να μη λειτουργήσουν τα σχολεία, πάρθηκε σήμερα στις 8 το πρωί, με αποτέλεσμα οι μαθητές από  τα χωριά του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής να έχουν ήδη μετακινηθεί στις σχολικές μονάδες της Θήβας (κυρίως στα Λύκεια και το ΕΠΑΛ).

Ωστόσο, δεν προβλέφθηκε ο τρόπος με τον οποίο τα παιδιά θα επιστρέψουν στα χωριά τους με αποτέλεσμα δεκάδες μαθητές από τις 8:30 το πρωί να περιμένουν εν μέσω χιονιά, στα  ΚΤΕΛ, μέχρι τις 12:30 όπως τους είπαν, για να επιστρέψουν με τα τακτικά δρομολόγια.

Πέραν της ταλαιπωρίας εν μέσω χιονόπτωσης, είναι φανερό ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο του εγκλωβισμού τους, αν συνεχιστεί η χιονόπτωση» αναφέρει η «Λαϊκή Συσπείρωση» και ζητά δήμος και περιφέρεια να φροντίσουν ώστε να γυρίσουν άμεσα τα παιδιά στα σπίτια τους. 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση