Αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση διακόπτεται από 1η Μαρτίου η διανομή των σχολικών γευμάτων
Τα γεύματα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο και από σήμερα 1η Μαρτίου διακόπτονται για άλλη μία φορά χωρίς προειδοποίηση, λόγω αλλαγής σύμβασης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ ΣΕΠΕ "Ηρώ Κωνσταντοπούλου" - Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Φυλή από σήμερα 1η Μαρτίου διακόπτονται τα σχολικά γεύματα.

Συγκεκριμένα τη φετινή σχολική χρονιά τα γεύματα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο και από σήμερα 1η Μαρτίου διακόπτονται για άλλη μία φορά χωρίς προειδοποίηση, λόγω αλλαγής σύμβασης!!!

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ τονίζει στην ανακοίνωσή του: «Στη χώρα που η ανθρώπινη ζωή κοστολογείται ανάλογα με τις ανάγκες της οικονομίας, που η δημόσια υγεία είναι κατώτερη των εξοπλιστικών δαπανών, που επί 3 συναπτά έτη ο κόσμος έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τρύπια του τσέπη για να σωθεί από την πανδημία, που η ατομική ευθύνη έχει γίνει το νέο εθνικό σύμβολο, τολμάνε να παίζουν έτσι με την αγωνία χιλιάδων οικογενειών, που κυριολεκτικά αδυνατούν να θρέψουν τα παιδιά τους.

Αποτελεί τουλάχιστον ντροπή αυτή η εξέλιξη. H χώρα βρίσκεται στο έλεος των μνημονίων και της λιτότητας, με την πανδημία να επιταχύνει τη φτώχεια και την ανέχεια, με χιλιάδες νοικοκυριά να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν λόγω ανεργίας, η κυβέρνηση προβάλλοντας το σκληρό ταξικό της πρόσωπο για άλλη μια φορά απέδειξε ποιες είναι οι προτεραιότητές της. Aδιαφορεί για τα παιδιά του λαού, βλέποντας την οποιαδήποτε παροχή ανακούφισης ως κόστος.

Απαιτούμε να πάψει αυτός ο εμπαιγμός της κοινωνίας, που κοντεύει να μετατραπεί σε αγώνες πείνας!!! Πάγια θέση του εκπαιδευτικού κινήματος είναι ότι το ίδιο το κράτος με δικά του έξοδα πρέπει να μεριμνήσει για κρατικό πρόγραμμα σίτισης και περίθαλψης των μαθητ(ρι)ών σε όλα τα σχολεία.
Όχι άλλη ελεημοσύνη! Απαιτούμε να συνεχιστεί η διανομή σχολικών γευμάτων ΤΩΡΑ»

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 25-9

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
Πειθαρχικές διώξεις σε εκπαιδευτικούς: «Διώκεται η ελεύθερη έκφραση! Διώκεται η ελεύθερη σκέψη!»
«Η δίωξη του Γιώργου Καββαδία έχει σαφή πολιτική στόχευση»
Πειθαρχικές διώξεις σε εκπαιδευτικούς: «Διώκεται η ελεύθερη έκφραση! Διώκεται η ελεύθερη σκέψη!»