υπουργειο παιδείας δικαιολογητικά αναπληρωτών
Νέα ενέργεια του Υπουργείου Παιδείας για τα θέματα αξιολόγησης

Με Απόφαση του υπουργείου Παιδείας επιβάλλονται ονομαστικά σε 114 Διευθυντές Σχολείων , οι κυρώσεις της αναστολής οιαδήποτε διαδικασίας εξέλιξης, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης μισθολογικής εξέλιξης.

Το Έγγραφο του ΥΠΑΙΘ αναφέρεται ονομαστικά στους Διευθυντές Σχολείων  οποίοι  δεν ανάρτησαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ την Ετήσια Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου για το έτος 2020-2021.

Στην Απόφαση με θέμα "Αναστολή εξέλιξης στελέχους εκπαίδευσης κατ΄ άρθρο 56 παρ 5 και 6 του Ν. 4823/2021" σημειώνεται ότι ο Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του ΥΠΑΙΘ αναστέλλει "οιαδήποτε διαδικασία εξέλιξης, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης μισθολογικής εξέλιξης"

Σημειώνεται, επίσης, ότι "η παρούσα αναστολή δεν επιδρά στην προσμέτρηση του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος στον χρόνο δημόσιας υπηρεσίας".

Οι 114 Διευθυντές Σχολείων παραλήπτες των αποφάσεων με τις κυρώσεις μπορούν να καταθέσουν ένσταση  στον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας εντός αποκλειστικής προθεσμίας 12 ημερών από την επόμενη της γνωστοποίησης της απόφασης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σουδα
Σούδα: Ένταση και προσαγωγές για το Crown Iris - «Είμαστε οι δάσκαλοι των παιδιών σας»
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επέβαλαν την τάξη, ενώ δύο διαδηλώτριες προσήχθησαν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης υπέρ της Παλαιστίνης.
Σούδα: Ένταση και προσαγωγές για το Crown Iris - «Είμαστε οι δάσκαλοι των παιδιών σας»
geoponikodiethneisfoi.jpg
Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καλωσορίζει 60 διεθνείς φοιτητές
Την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Κινητικότητας και οι εθελοντές του ESN AUA Athens υποδέχτηκαν 60 διεθνείς φοιτητές από 13...
Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καλωσορίζει 60 διεθνείς φοιτητές