Thumbnail
ΑΕΝ: Η ολοκλήρωση των μετεγγραφών Γ΄ εξαμήνου θα πραγματοποιηθεί έως και την 18-03-2022.

Οι Μετεγγραφές σπουδαστών Α.Ε.Ν. Γ΄ εξαμήνου (Πλοιάρχων - Μηχανικών) ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, ανακοινώθηκαν από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

Συνολικά μετεγγράφονται 33 Πλοίαρχοι Γ' εξαμήνου και 32 Μηχανικοί Γ' εξαμήνου, σύμφωνα με τους επισυναπτόμενους πίνακες 

Το έγγραφο αναφέρει τα εξής:

1. Εγκρίνονται οι μετεγγραφές των σπουδαστών Α.Ε.Ν. (ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ) Γ΄ Eξαμήνου, σύμφωνα με τους επισυναπτόμενους πίνακες.

2. Οι Α.Ε.Ν. στις οποίες φοιτούν μέχρι σήμερα οι μετεγγραφέντες σπουδαστές να τους ενημερώσουν ενυπογράφως σχετικά.

3. Με μέριμνα Διευθύνσεων Σπουδών οι μετεγγραφέντες σπουδαστές εφοδιάζονται με τα ανάλογα εκπαιδευτικά βιβλία από την ΑΕΝ στην οποία φοιτούν και όχι από την ΑΕΝ στην οποία μετεγγράφονται.

4. Η ολοκλήρωση των μετεγγραφών Γ΄ εξαμήνου να πραγματοποιηθεί έως και την 18-03-2022. Για σπουδαστές Γ’ εξαμήνου για τους οποίους υπήρχαν λόγοι αντικειμενικής αδυναμίας αποναυτολόγησής τους η ολοκλήρωση των μετεγγραφών τους να πραγματοποιηθεί εντός Γ΄ διδακτικού εξαμήνου και έως δέκα (10) ημέρες μετά από την εγγραφή τους στο Γ΄ διδακτικό εξάμηνο και την παραλαβή βιβλίων. 

5. Μετεγγραφή που για οιονδήποτε λόγο δεν εκτελεστεί εντός της τασσόμενης στην παρούσα προθεσμίας, ακυρώνεται. 

Δείτε το έγγραφο με τα ονόματα

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: «Σιωπή και θεσμική αδράνεια» της πλειοψηφίας του Συλλόγου ΔΕΠ
Στο στόχαστρο της «Συσπείρωσης» η καθυστέρηση της Γενικής Συνέλευσης και η απουσία θέσης για την απεργία της Πρωτομαγιάς
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: «Σιωπή και θεσμική αδράνεια» της πλειοψηφίας του Συλλόγου ΔΕΠ