έκτακτο
Το μεσημέρι η απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων την Δευτέρα

Στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε πολλοί Δήμαρχοι Δήμων της Αττικής ζήτησαν από τον περιφερειάρχη Αττικής, κ. Πατούλη,  να παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα τα σχολεία λόγω των πολικών θερμοκρασιών που σύμφωνα με τις προβλέψεις θα επικρατούν.

“Με δεδομένο ότι αύριο Δευτέρα και την Τρίτη τα πάντα θα είναι παγωμένα, η πρότασή μου είναι τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά” δήλωσε ο κ. Πατούλης.

Σχεδόν έχει «κλειδώσει» η απόφαση αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr η επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας θα ανακοινωθεί αργότερα, μέχρι το μεσημέρι και θα αφορά μόνο στη Δευτέρα.

Η απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων, αναμένεται να ληφθεί όχι μόνο εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και της χιονόπτωσης που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και με τον παγετό σε κάποιες περιοχές της Αττικής, αλλά και επειδή λόγω των μέτρων για την πανδημία, οι σχολικές αίθουσες παραμένουν με ανοικτά τα παράθυρα και όπως καταλαβαίνει κανείς δεν αποκλείεται οι θερμοκρασίες εντός των αιθουσών να γράφουν το μείον πριν από τον αριθμό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστήμιο κρήτης
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Διεθνές επιστημονικό συνέδριο «Τελετουργικές πράξεις στην αρχαιοελληνική ποίηση της αρχαϊκής και κλασικής περιόδου»
Το συνέδριο θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 27 έως Κυριακή 29 Μαρτίου
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Διεθνές επιστημονικό συνέδριο «Τελετουργικές πράξεις στην αρχαιοελληνική ποίηση της αρχαϊκής και κλασικής περιόδου»
lisbon
Erasmus+: Στην Πορτογαλία εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά
Προετοιμάζεται η μαθητική κινητικότητα στη Λισαβόνα – Ενίσχυση συνεργασίας και ανταλλαγή καλών πρακτικών με ευρωπαϊκό προσανατολισμό
Erasmus+: Στην Πορτογαλία εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά
τρικαλης
Διευθυντής ΔΙΠΕ Τρικάλων για 25η Μαρτίου: «Μήνυμα πίστης, ελευθερίας και ευθύνης προς τη νέα γενιά»
Ο Χρήστος Τρικάλης αναδεικνύει τον διπλό συμβολισμό της επετείου και τον ρόλο της εκπαίδευσης στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης
Διευθυντής ΔΙΠΕ Τρικάλων για 25η Μαρτίου: «Μήνυμα πίστης, ελευθερίας και ευθύνης προς τη νέα γενιά»