Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
πανεπιστήμιο πατρών σεμινάριο
Το μάθημα - ενότητα ΕΥ ΖΗΝ έχει μπει στα σχολεία και το Πανεπιστήμιο Πατρών ανακοίνωσε εξειδίκευση - σεμινάριο που μοριοδοτεί πάνω από 250.000 εκπαιδευτικούς στην Αγωγή Υγείας για προσλήψεις, κρίσεις, πίνακες

Από το Σεπτέμβριο του 2021 το πρόγραμμα των σχολείων έχει αλλάξει με την ένταξη των εργαστηρίων δεξιοτήτων όπου οι εκπαιδευτικοί καλούνται να διδάξουν νέα μαθήματα στους μαθητές

Ένα από αυτά είναι μάθημα ΕΥ ΖΗΝ για το οποίο και ανακοινώθηκε νέο σεμινάριο το οποίο μοριοδοτεί εκπαιδευτικούς από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Το σεμινάριο έχει την υπογραφή εκτός από του Πανεπιστημίου Πατρών και του καθηγητή Ιατρικής Χαράλαμπου Γώγου και αποτελεί 9μηνη εξ αποστάσεως και ασύγχρονη μοριοδοτούμενη επιμόρφωση εξειδίκευση πάνω στην ενότητα ΕΥ ΖΗΝ μαζί με την σεξουαλική αγωγή για πρώτη φορά φέτος.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ξεκινάει στις 7 Φεβρουαρίου με την Υπογραφή του καταξιωμένου καθηγητή Ιατρικής Χαράλαμπου Γώγου 9μηνο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Αγωγή Υγείας που αφορά και μοριοδοτεί πάνω από 250.000 εκπαιδευτικούς και άλλους τόσους τελειόφοιτους και απόφοιτους παιδαγωγικών τμημάτων και καθηγητικών σχολών.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 9 μηνών (400 ώρες) και την υπογραφή του Πανεπιστημίου Πατρών.

seminario agwgi igeias

Το 9μηνο (400 ωρών) που πραγματοποιείται εξ αποστάσεως και ασύγχρονα έχει προκαλέσει «σεισμό» σε αδιόριστους, αναπληρωτές και μόνιμους εκπαιδευτικούς καθώς καταπιάνεται με τις τρεις ενότητες του ΕΥ – ΖΗΝ.

- ΥΓΕΙΑ: Διατροφή- Αυτομέριμνα, Οδική Ασφάλεια

- Ψυχική και Συναισθηματική Υγεία – Πρόληψη

- Σεξουαλική Αγωγή

Παράλληλα είναι πλήρως φιλικό σε ρυθμό σπουδών - Π.Χ. Τα κουίζ του έχουν απεριόριστες προσπάθειες για τους εκπαιδευόμενους

Το πρόγραμμα στοχεύει στο να έλθουν σε επαφή οι εκπαιδευόμενοι με: α) με το πρόγραμμα ΕΥ - ΖΗΝ στα σχολεία β) κρίσιμες πτυχές που αφορούν την υγεία, τη διατροφή και την αυτομέριμνα στα σχολεία, γ) τα ζητήματα της ασφάλειας και της πρόληψης στο πλαίσιο της σύγχρονης κοινωνίας της διακινδύνευσης καθώς δ) θέματα που σχετίζονται με την κοινωνική και την προσωπική ευημερία του ατόμου και ιδιαίτερα των παιδιών και των εφήβων.

Φαίνεται πως τα σεμινάρια στη Σεξουαλική Αγωγή, την Σχολική Ψυχολογία (Λόγω και των νέων προσλήψεων) και τώρα στην Αγωγή Υγείας καθιερώνονται στην κορυφή με την Ειδική Αγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ και ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΩΝ 185 ΕΥΡΩ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ) 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση και στην στέγη Γραμμάτων και τεχνών

Γεωργία - Βιασμός: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με τις μελανιές στο σώμα της (εικόνες)

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

kentro ygeias palama
Εικονικοί εμβολιασμοί: Απολύθηκαν η υπάλληλος και η νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας
Απολύθηκαν η υπάλληλος και η νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας που εμπλέκονταν στην υπόθεση των εικονικών εμβολιασμών - Μέχρι σήμερα...
Εικονικοί εμβολιασμοί: Απολύθηκαν η υπάλληλος και η νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας