Δόμνα Μιχαηλίδου
Πρόκειται για παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών, τα οποία φέρεται να είχαν σεξουαλικές σχέσεις με την παρουσία εργαζομένων του ιδρύματος.

Στο νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκαν τα παιδιά του ορφανοτροφείου μετά από τις σοκαριστικές καταγγελίες της Δόμνας Μιχαηλίδου, ενώ στην υπόθεση παρενέβη εισαγγελέας. 

Πρόκειται για παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών, κατά πληροφορίες 5, τα οποία φέρεται να είχαν σεξουαλικές σχέσεις με την παρουσία εργαζομένων του ιδρύματος. Οι παιδοψυχίατροι θα προσπαθήσουν με ειδικές τεχνικές να αντλήσουν στοιχεία για το τι συνέβαινε στο ίδρυμα. 

Παράλληλα, δόθηκε εντολή από τον Εισαγγελέα Ανηλίκων για προκαταρκτική έρευνα ύστερα από την καταγγελία υπαλλήλου ορφανοτροφείου στο κέντρο της Αθήνας για κακοποίηση των παιδιών. Η νηπιαγωγός που κατήγγειλε τη φρίκη, φέρεται να άκουσε και να είδε μικρά παιδιά να επιδίδονται σε ερωτικές πράξεις, χωρίς κάποια να γνωρίζουν καν τι σημαίνουν όσα έκαναν

Νωρίτερα, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου προκάλεσε σοκ με την ανατριχιαστικη αποκάλυψη που έκανε. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανήλικα αγόρια προχωρούσαν σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους, με το προσωπικό να κάθεται και να βλέπει.

«Μου ήρθε επώνυμη καταγγελία από τρία άτομα συσχετισμένα με τη δομή που μου έλεγε ότι υπήρχε βία στα παιδιά και σεξ μεταξύ παιδιών, συγκεκριμένα αγοριών, ηλικίας 7 με 11 ετών και το προσωπικό καθόταν και έβλεπε. Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα, την επομένη πάγωσα την κρατική χρηματοδότηση και οργάνωσα μαζί με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας με ειδικούς.

Όπως ανέφερε η υφυπουργός, σε βάρος του ορφανοτροφείου εκκρεμεί ήδη άλλη  έρευνα, μετά απο προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά, καθώς είχε διαπιστωθεί πως φιλοξενούνταν σε αυτό πολλά περισσότερα παιδιά από όσα δηλώνονταν στις αρμόδιες Αρχές

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας αν βρίζετε - ποια είναι τα οφέλη;

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Πανεπιστήμια χωρίς έρευνα; Η «παγίδα» με τα παραρτήματα των ξένων ΑΕΙ
ΣΥΡΙΖΑ: Παραρτήματα πανεπιστημίων, όπως αυτά που προβλέπει το νομοσχέδιο, κατατάσσονται σε θέσεις από 2.000 ως 6.000, ακόμα και όταν τα μητρικά είναι...
ΣΥΡΙΖΑ: Πανεπιστήμια χωρίς έρευνα; Η «παγίδα» με τα παραρτήματα των ξένων ΑΕΙ
Παραστατίδης
ΠΑΣΟΚ: Αυτά είναι τα 8 σημεία διαφωνίας μας με το νομοσχέδιο για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια
Στέφανος  Παραστατίδης: Να γιατί θα καταψηφίσουμε το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας
ΠΑΣΟΚ: Αυτά είναι τα 8 σημεία διαφωνίας μας με το νομοσχέδιο για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια