«Πήρε φωτιά» το ΕΠΑΛ – Σύρραξη, καπνογόνα και τραυματισμός μαθητή
Για δεύτερη ημέρα χθες έγινε χρήση καπνογόνων από μαθητές και υπήρξε τραυματισμός ανήλικου μετά από πρόκληση επεισοδίου με εξωσχολικό

Αναστάτωση επικράτησε στο σχολικό συγκρότημα – τέρμα Αγίας Σοφίας -, όπου συστεγάζονται το 2ο και το 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας, καθώς για δεύτερη ημέρα χθες έγινε χρήση καπνογόνων από μαθητές και υπήρξε τραυματισμός ανήλικου μετά από πρόκληση επεισοδίου με εξωσχολικό.

Χθες το πρωί ο νεαρός εξωσχολικός μαζί με την παρέα του βρέθηκε στο σχολείο. Όταν ο μαθητής αντελήφθη την παρουσία του, τον πλησίασε και φέρεται να του επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε. Ο νεαρός ανταπέδωσε την μπουνιά τραυματίζοντας τον 15χρονο στη μύτη. Τότε φίλοι και συμμαθητές του, που παρακολουθούσαν το επεισόδιο, άναψαν καπνογόνο και έναν πυρσό, με την κατάσταση σύμφωνα με μαρτυρίες να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, η διαμάχη ανάμεσα στον 15χρονο μαθητή του 2ου ΕΠΑΛ και του εξωσχολικού αφορά μια κοπέλα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε τον τραυματία στο Καραμανδάνειο για την παροχή πρώτων βοηθειών, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, χωρίς ωστόσο να υποβληθούν μηνύσεις από τη Διεύθυνση του σχολείου ή μεταξύ των εμπλεκόμενων.

Επίσημες καταγγελίες για τα όσα κατά καιρούς έχουν συμβεί στη σχολική μονάδα, σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει από τη Διεύθυνση του 2ου ΕΠΑΛ, με τους υπεύθυνους να ενημερώνουν πως συλλέγουν στοιχεία τα οποία και θα κατατεθούν.

Υπενθυμίζεται, ότι τη Δευτέρα, έγινε εκτεταμένη χρήση καπνογόνων εντός κτιρίου με «πρωταγωνιστές» και πάλι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραλήρημα Λατινοπούλου: Σκουπίδια οι Εκπαιδευτικοί - Να απολυθούν - Ζήτω ο Μεταξάς (Βίντεο)

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καρτα
Υποχρεωτική χρήση IRIS από 1η Νοεμβρίου – Τι πρέπει να ξέρουν οι επιχειρήσεις
Από την 1η Νοεμβρίου όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα θα δέχονται υποχρεωτικά πληρωμές μέσω IRIS. Τι ισχύει για όρια συναλλαγών, πρόστιμα και διεθνή...
Υποχρεωτική χρήση IRIS από 1η Νοεμβρίου – Τι πρέπει να ξέρουν οι επιχειρήσεις
pisina pnigike
Ρόδος: Θλίψη για το 2,5 ετών κοριτσάκι που έχασε τη μάχη μετά το τραγικό ατύχημα στην πισίνα
Η μικρή από τη Βρετανία κατέληξε ύστερα από πολυήμερη μάχη για τη ζωή της – Αναμένεται αναβάθμιση των κατηγοριών για το δυστύχημα στη Λάρδο
Ρόδος: Θλίψη για το 2,5 ετών κοριτσάκι που έχασε τη μάχη μετά το τραγικό ατύχημα στην πισίνα
Μαθήτρια με καρπούζι
Η μαθήτρια με το «καρπούζι»: «Τι νόημα έχει να γιορτάζουμε το δικό μας ΟΧΙ και να μη λέμε ΟΧΙ σε καθετί άδικο και βάρβαρο;»
«Το έκανα γιατί το ένιωθα, γιατί διαβάζω και βλέπω καθημερινά τι συμβαίνει στη Γάζα...»
Η μαθήτρια με το «καρπούζι»: «Τι νόημα έχει να γιορτάζουμε το δικό μας ΟΧΙ και να μη λέμε ΟΧΙ σε καθετί άδικο και βάρβαρο;»