«Πήρε φωτιά» το ΕΠΑΛ – Σύρραξη, καπνογόνα και τραυματισμός μαθητή
Για δεύτερη ημέρα χθες έγινε χρήση καπνογόνων από μαθητές και υπήρξε τραυματισμός ανήλικου μετά από πρόκληση επεισοδίου με εξωσχολικό

Αναστάτωση επικράτησε στο σχολικό συγκρότημα – τέρμα Αγίας Σοφίας -, όπου συστεγάζονται το 2ο και το 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας, καθώς για δεύτερη ημέρα χθες έγινε χρήση καπνογόνων από μαθητές και υπήρξε τραυματισμός ανήλικου μετά από πρόκληση επεισοδίου με εξωσχολικό.

Χθες το πρωί ο νεαρός εξωσχολικός μαζί με την παρέα του βρέθηκε στο σχολείο. Όταν ο μαθητής αντελήφθη την παρουσία του, τον πλησίασε και φέρεται να του επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε. Ο νεαρός ανταπέδωσε την μπουνιά τραυματίζοντας τον 15χρονο στη μύτη. Τότε φίλοι και συμμαθητές του, που παρακολουθούσαν το επεισόδιο, άναψαν καπνογόνο και έναν πυρσό, με την κατάσταση σύμφωνα με μαρτυρίες να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, η διαμάχη ανάμεσα στον 15χρονο μαθητή του 2ου ΕΠΑΛ και του εξωσχολικού αφορά μια κοπέλα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε τον τραυματία στο Καραμανδάνειο για την παροχή πρώτων βοηθειών, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, χωρίς ωστόσο να υποβληθούν μηνύσεις από τη Διεύθυνση του σχολείου ή μεταξύ των εμπλεκόμενων.

Επίσημες καταγγελίες για τα όσα κατά καιρούς έχουν συμβεί στη σχολική μονάδα, σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει από τη Διεύθυνση του 2ου ΕΠΑΛ, με τους υπεύθυνους να ενημερώνουν πως συλλέγουν στοιχεία τα οποία και θα κατατεθούν.

Υπενθυμίζεται, ότι τη Δευτέρα, έγινε εκτεταμένη χρήση καπνογόνων εντός κτιρίου με «πρωταγωνιστές» και πάλι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έρχεται «βαρύς» καύσωνας στην Αττική: Πάνω από 42°C τις επόμενες ημέρες

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/76

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καρχιμάνης
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Χιλιάδες ευρώ σε μέλη της οικογένειας του Περιφερειάρχη Ηπείρου
Επιδοτήσεις με το... οικογενειακό όνομα: Στο φως τα ποσά που έλαβαν συγγενείς του Περιφερειάρχη Ηπείρου από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Χιλιάδες ευρώ σε μέλη της οικογένειας του Περιφερειάρχη Ηπείρου
Βουλή
Στη Βουλή τροπολογία για τη δόμηση σε οικισμούς με λιγότερους από 2.000 κατοίκους
Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία του ΥΠΕΝ για τη δόμηση σε οικισμούς με λιγότερους από 2.000 κατοίκους
Στη Βουλή τροπολογία για τη δόμηση σε οικισμούς με λιγότερους από 2.000 κατοίκους
pyrosvestiki.jpg
Πυρκαγιές σε Κερατέα, Ωραιόκαστρο και Σέρρες – Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες
Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στην Κερατέα - Σε ύφεση η φωτιά στο Ωραιόκαστρο, μαίνεται η φωτιά στις Σέρρες
Πυρκαγιές σε Κερατέα, Ωραιόκαστρο και Σέρρες – Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες