Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Thumbnail
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η λειτουργία Μονάδας Διοίκησης Έργου για την παροχή εξειδικευμένης υποστήριξης προς την Γ.Γ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας με σκοπό την έγκαιρη προετοιμασία της μεταρρύθμισης και την στήριξη κατά την εφαρμογή του νέου συστήματος για τα έτη 2021-2023

Προκύρυξη για την υποστήριξη της Διακυβέρνησης του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου για την αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και της μαθητείας από Μονάδα Διοίκησης Έργου για τα έτη 2021-2023, δημοσιοποίησε σήμερα η επιτελική δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Παιδείας.

Η εκτιμώμενη συνολική αξία του έργου χωρίς ΦΠΑ ανέρχεται σε 275.325 EUR

Το αντικείμενο

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η λειτουργία Μονάδας Διοίκησης Έργου (εφεξής ΜΔΕ) για την παροχή εξειδικευμένης υποστήριξης προς την Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας (ΓΓΕΕΚΔΒΜΝ) με σκοπό, αφενός την έγκαιρη προετοιμασία της μεταρρύθμισης, αφετέρου την στήριξη κατά την εφαρμογή του νέου συστήματος, οι οποίες θα υλοποιηθούν από τους εμπλεκόμενους φορείς για τα έτη 2021-2023. Οι υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από τη ΜΔΕ, προς την ΓΓΕΕΚΔΒΜΝ περιλαμβάνουν:

(α) Υποστήριξη στην αναμόρφωση του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου για την ΕΕΚ και την μαθητεία, σύμφωνα με τη νέα μεταρρύθμιση και το νέο θεσμικό πλαίσιο.

(β) Υποστήριξη στην τακτική αναθεώρηση του γενικού προγράμματος υλοποίησης Δράσεων του Πλαισίου για την Αναβάθμιση της ΕΕΚ, και θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

• Επικαιροποίηση των Διαγραμμάτων Ροής Εργασιών του γενικού προγράμματος Δράσεων με σχετική περιγραφή των αλληλεξαρτήσεών τους.

• Επικαιροποίηση των Χρονοδιαγραμμάτων Δράσεων και Δραστηριοτήτων του Πλαισίου.

• Υποστήριξη στην επικαιροποίηση του Οικονομικού Προγραμματισμού Υλοποίησης του Πλαισίου.

• Υποστήριξη στην επικοινωνία μ’ όλους τους εμπλεκόμενους κατά την επικαιροποίηση του γενικού προγράμματος.

(γ) Υποστήριξη στην εξειδίκευση Δράσεων, καθώς και στον αναλυτικό σχεδιασμό τους σε επίπεδο περιγραφής εργασιών, χρονοδιαγράμματος και κόστους.

(δ) Υποστήριξη στο συντονισμό των επιμέρους Δράσεων του Πλαισίου για την Αναβάθμιση της ΕΕΚ και θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

• Παρακολούθηση της πορείας υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των Δράσεων.

• Εντοπισμός και αξιολόγηση επικινδυνότητας επιμέρους Δράσεων, αναφορικά με την πρόοδο υλοποίησής τους σε σχέση με την συνολική επίτευξη των στόχων του Πλαισίου για την Αναβάθμιση της ΕΕΚ και της Μαθητείας.

• Υποστήριξη στη διαχείριση ζητημάτων που προκύπτουν κατά την εκτέλεση των επιμέρους Δράσεων που υλοποιούνται από τους εμπλεκόμενους φορείς.

• Υποστήριξη στην καθοδήγηση των εμπλεκομένων φορέων για κάθε είδους θέματα που σχετίζονται με την εφαρμογή των επιμέρους Δράσεων που έχουν αναλάβει για την Αναβάθμιση της ΕΕΚ και της Μαθητείας.

(ε) Υποστήριξη στην κεντρική διαχείριση εκροών, αναφορών, εκθέσεων και λοιπών εγγράφων των εμπλεκομένων φορέων για λογαριασμό της ΓΓΕΕΚΔΒΜΝ και διαχείρισή τους, και θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

•Υποδοχή εγγράφων των εμπλεκομένων φορέων για λογαριασμό της ΓΓΕΕΚΔΒΜΝ και διαχείρισή τους.

• Υποστήριξη στην συγκέντρωση και ταξινόμηση σημαντικών παραδοτέων και εκροών των επιμέρους Δράσεων του Πλαισίου για την Αναβάθμιση της ΕΕΚ και της Μαθητείας.

(στ) Υποστήριξη στην επικοινωνία / συνεργασία επί στρατηγικών θεμάτων με την ΓΓΕΕΚΔΒΜΝ και θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

• Υποστήριξη στην ενημέρωση για την συνολική πορεία εφαρμογής του Πλαισίου για την Αναβάθμιση της ΕΕΚ και της Μαθητείας.

•Υποστήριξη στην ενημέρωση για την πορεία εκτέλεσης των επιμέρους Δράσεων των Στρατηγικών Κατευθύνσεων του Πλαισίου για την Αναβάθμιση της ΕΕΚ και της Μαθητείας.

• Υποστήριξη στην ενημέρωση για την ανάγκη διεκπεραίωσης κρίσιμων θεμάτων (π.χ. νομοθετικές & κανονιστικές πράξεις, ανάπτυξη εργαλείων παρακολούθησης προόδου Δράσεων, κλπ.). (ζ) Υποστήριξη στη σύνθεση επιμέρους αποτιμήσεων/ αξιολογήσεων δράσεων της ΕΕΚ και Μαθητείας.

Για την υλοποίηση του αντικειμένου της σύμβασης ο ανάδοχος θα πρέπει να συστήσει Ομάδα Έργου, η οποία να αποτελείται κατ’ ελάχιστον από:

• Έναν (1) Υπεύθυνο Έργου (ΥΕ),

• Ένα (1) Στέλεχος Αυξημένης Εμπειρίας,

• Ένα (1) Στέλεχος Μικρότερης Εμπειρίας,

• Τρεις (3) Εμπειρογνώμονες

Δείτε ΟΛΗ την προκήρυξη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αυτά είναι τα 5 επαγγέλματα με μισθό πάνω από 87000 ευρώ

8 επιδόματα που δε γνώριζες ότι δικαιούσαι - Πώς θα λάβεις τα χρήματα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ  Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

κορονοιος μαγαζια μουσικη
Άρση μέτρων: Πότε θα επιτραπεί η μουσική και η διασκέδαση χωρίς περιορισμούς
Πότε θα γίνει άρση των μέτρων - Τα πάντα κρίνονται σε σχέση με το αν θα συνεχιστεί η αποκλιμάκωση των κρουσμάτων
Άρση μέτρων: Πότε θα επιτραπεί η μουσική και η διασκέδαση χωρίς περιορισμούς
sissy xristidou
Σίσσυ Χρηστίδου-Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Σφοδρές αντιδράσεις για το victim blaming
Σφοδρές αντιδράσεις από την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου - Το victim blaming και οι απαντήσεις των χρηστών του Twitter
Σίσσυ Χρηστίδου-Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Σφοδρές αντιδράσεις για το victim blaming
sygkentrosi thessaloniki
Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την καταγγελία 24χρονης για βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου - «Ερχόμαστε εδώ για να...
Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης