sxoliko troxaio
Στο νοσοκομείο με κατάγματα νοσηλεύονται δύο παιδιά μετά το τροχαίο με σχολικό λεωφορείο το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη

Δύο παιδιά, ηλικίας 3 και 6 ετών, που τραυματίστηκαν στο τροχαίο με σχολικό λεωφορείο το απόγευμα της Πέμπτης παραμένουν για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα δύο παιδάκια υπέστησαν κατάγματα και μέχρι στιγμής η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς. Άλλα οχτώ παιδάκια που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο πήγαν στο σπίτι τους, μετά τις οδηγίες που έλαβαν οι γονείς τους από τους γιατρούς.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα, στην ανηφόρα της Καρδίας, όταν ΙΧ αυτοκίνητο προσέκρουσε με προπορευόμενο σχολικό λεωφορείο, που μετέφερε παιδάκια από παιδικό σταθμό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΟΕ
ΔΟΕ: Διαδικτυακή εκδήλωση για την υποχρηματοδότηση και το μέλλον του Δημόσιου Σχολείου
Παρουσίαση έρευνας και συζήτηση για τις επιπτώσεις της εκπαιδευτικής πολιτικής και τον κίνδυνο εμπορευματοποίησης
ΔΟΕ: Διαδικτυακή εκδήλωση για την υποχρηματοδότηση και το μέλλον του Δημόσιου Σχολείου