Συγγράμματα: Δωρεάν η χορήγηση στους σπουδαστές των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων
Θεσμοθετήθηκε η διανομή διδακτικών συγγραμμάτων στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς σπουδαστές των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή
Με τον ν. 4823/2021 (Α' 136) «θεσμοθετήθηκε η διανομή διδακτικών συγγραμμάτων στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς σπουδαστές των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ), σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή», μέσω του πληροφοριακού συστήματος «Εύδοξος».
 
Αυτό τόνισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Αθανάσιος Δαβάκης με θέμα «Δωρεάν χορήγηση συγγραμμάτων στους σπουδαστές των ΑΣΕΙ».
 
Για την υλοποίηση της διαδικασίας, υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς, «αναμένεται, στο αμέσως προσεχές διάστημα, η έκδοση ανάλογων κανονιστικών πράξεων», ενώ πρόσθεσε ότι παράλληλα προχωρά η τεχνική αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος «Εύδοξος», προκειμένου «να δοθεί η δυνατότητα στις γραμματείες των ΑΣΕΙ να διασυνδεθούν με το σύστημα και να αντιστοιχίσουν το πρόγραμμα σπουδών τους με τα συναφή συγγράμματα».
 
Υπενθύμισε, δε, με μέριμνα των ΑΣΕΙ, «διανέμονται στους σπουδαστές τους, κάθε ακαδημαϊκό έτος, χωρίς κόστος, τα απαραίτητα συγγράμματα σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών τους».
 
Τα συγγράμματα των ΑΣΕΙ, «είτε εκτυπώνονται στα τυπογραφεία των ΑΣΕΙ είτε τα προμηθεύονται οι σχολές από το εμπόριο, κατόπιν διάθεσης σχετικών πιστώσεων από τα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι πολύ σοβαρό θεραπεύουν οι τηγανητές πατάτες;

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα