Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Εκλογές αιρετών
Η μαζική ανταπόκριση στην αποχή από την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα υπηρεσιακά συμβούλια ΚΥΣΔΙΠ και ΠΥΣΔΙΠ έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις αρχικές προβλέψεις της ΠΟΣΥΠ

Οι υποψήφιοι αιρετοί εκπρόσωποι για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, Π.Υ.Σ.ΔΙ.Π. & Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π., από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο, συντασσόμενοι με την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ), έχουν ήδη δηλώσει στην Ομοσπονδία και στους Συλλόγους την αποχή τους από την ηλεκτρονική ψηφοφορία  καθώς και την πρόθεση παραίτησης τους, αν εκλεγούν.

Υπενθυμίζουμε ότι η εκλογή των αιρετών εκπροσώπων στο ΚΥΣΔΙΠ και στα ΠΥΣΔΙΠ έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ΚΥΣΔΙΠ η συμμετοχή των υποψηφίων αιρετών στο κάλεσμα  της ΠΟΣΥΠ και σύμφωνα με τις δηλώσεις πρόθεσης παραίτησης που μας έχουν σταλεί, είτε ως συνδυασμοί, είτε ως μεμονωμένοι υποψήφιοι, είναι στο ποσοστό του 98%, δηλαδή οι 44 από τους 45 υποψηφίους.

Παράλληλα, στα 13 ΠΥΣΔΙΠ η συμμετοχή των υποψηφίων αιρετών στο κάλεσμα της ΠΟΣΥΠ και σύμφωνα με τις δηλώσεις πρόθεσης παραίτησης που μας έχουν σταλεί, είτε ως συνδυασμοί, είτε ως μεμονωμένοι υποψήφιοι, είναι στο ποσοστό του 91%, με πρόβλεψη για αύξηση του κατά την διάρκεια της ημέρας.

Σε ανακοίνωση της για την μαζική αποχή από την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα υπηρεσιακά συμβούλια, η ΠΟΣΥΠ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η μαζική τους ανταπόκριση στο ομόφωνο κάλεσμα του Δ.Σ. της ΠΟΣΥΠ, όχι μόνον μας έχει συγκινήσει, αλλά δείχνει και τον δρόμο για την σημερινή μεγάλη ΑΠΟΧΗ του κλάδου μας, από την ηλεκτρονική ψηφοφορία»

«Η μαζική τους  ανταπόκριση στο ομόφωνο κάλεσμα του Δ.Σ. της ΠΟΣΥΠ έχει ξεπεράσει και τις προβλέψεις μας,  και μας έχει γεμίσει με δύναμη και ευθύνη να παλέψουμε όλοι μαζί, για τα  δίκαια αιτήματα του κλάδου μας, για να απαιτήσουμε τον οφειλόμενο σεβασμό του από την  Πολιτική Ηγεσία για να θέσουμε σε νέα βάση τις διεκδικήσεις μας».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς θα πάρεις το άγνωστο Επίδομα 244,35 ευρώ με 3 δικαιολογητικά

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Σχολεία: Από αύριο η διανομή self test σε μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς
Από την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 22 Ιανουαρίου θα μπορούν μαθητές και εκπαιδευτικοί να παραλάβουν τα self test από τα φαρμακεία
Σχολεία: Από αύριο η διανομή self test σε μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς
Είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω...
Επιτέλους ας εισαχθεί ως μάθημα η σεξουαλική αγωγή στα σχολεία, μάθημα από ειδικούς και όχι «ειδικούς» μισαλλόδοξους που θεωρούν τη γυναίκα – θηλυκό...
Είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω...