asep
George Vitsaras / SOOC
Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η δημόσια κλήρωση για τους εκπαιδευτικούς που ισοβαθμούν στις δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε πως η διενέργεια της δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης των ισοβαθμούντων εκπαιδευτικών των προκηρύξεων 1ΓΤ/2020 και 2ΓΔ/2020 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του ΑΣΕΠ.

Η δημόσια κλήρωση θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να καταρτιστούν και να εκδοθούν οι οριστικοί πίνακες κατάταξής των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στις δύο προκηρύξεις. 

ΑΣΕΠ 2ΓΔ/2020

Να σημειωθεί ότι η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 2ΓΔ/2020 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, κλάδων ΔΕ01.17, ΔΕ02.01 και ΔΕ02.02.

Οι πίνακες ισοβαθμούντων υποψηφίων κατά κλάδο και φθίνουσα σειρά βαθμολογίας της προκήρυξης 2ΓΔ/2020

Οι ομάδες ισοβαθμούντων υποψηφίων κατά κλάδο και βαθμολογία της προκήρυξης 2ΓΔ/2020

ΑΣΕΠ 1ΓΤ/2020

Αντίστοιχα, βάσει της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 1ΓΤ/2020, θα πραγματοποιηθεί δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, κλάδων ΤΕ01.04, ΤΕ01.06, ΤΕ01.07, ΤΕ01.13, ΤΕ01.19, ΤΕ01.20, ΤΕ01.29, ΤΕ01.30, ΤΕ02.02, ΤΕ02.04, ΤΕ02.05, ΤΕ02.06, ΤΕ02.07, ΤΕ16 (ΚΩΔ.ΘΕΣ. 319), ΤΕ16 (ΚΩΔ.ΘΕΣ. 320), ΤΕ16 (ΚΩΔ.ΘΕΣ. 321), ΤΕ16 (ΚΩΔ.ΘΕΣ. 322), ΤΕ16 (ΚΩΔ.ΘΕΣ. 325), ΤΕ16 (ΚΩΔ.ΘΕΣ. 326), ΤΕ16 (ΚΩΔ.ΘΕΣ. 327), ΤΕ16 (ΚΩΔ.ΘΕΣ. 328), ΤΕ16 (ΚΩΔ.ΘΕΣ. 336), ΤΕ16 (ΚΩΔ.ΘΕΣ. 337), ΤΕ16 (ΚΩΔ.ΘΕΣ. 340), ΤΕ16 (ΚΩΔ.ΘΕΣ. 343).

Οι πίνακες ισοβαθμούντων υποψηφίων κατά κλάδο και φθίνουσα σειρά βαθμολογίας της προκήρυξης 1ΓΤ/2020

Οι ομάδες ισοβαθμούντων υποψηφίων κατά κλάδο και βαθμολογία της προκήρυξης 1ΓΤ/2020

Πώς θα δείτε την κλήρωση

Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό και του μεγάλου αριθμού των ισοβαθμούντων, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να παρακολουθήσουν την ηλεκτρονική κλήρωση απευθείας στο Web τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής

Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί, από το ΑΣΕΠ με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) – Διόφαντος, το οποίο  ανέλαβε τον σχεδιασμό, υλοποίηση, διαχείριση και λειτουργία της εφαρμογής λογισμικού ηλεκτρονικής κληρωτίδας.

Για να μπορέσουν οι ισοβαθμούντες των ανωτέρω κλάδων να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής κλήρωσης, θα πρέπει να  γνωρίζουν τον αύξοντα  αριθμό της σειράς κατάταξης που έχουν στον οικείο πίνακα του κλάδου τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideytikoi_1.jpg
Υποθέσεις σε Λάρισα και Νέα Σμύρνη: Νέα περιστατικά πειθαρχικών ελέγχων προκαλούν αντιδράσεις στον χώρο της εκπαίδευσης
Πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών: Υποθέσεις σε Λάρισα και Νέα Σμύρνη προκαλούν αντιδράσεις
Υποθέσεις σε Λάρισα και Νέα Σμύρνη: Νέα περιστατικά πειθαρχικών ελέγχων προκαλούν αντιδράσεις στον χώρο της εκπαίδευσης
arnaoutoglou
Καιρός: «Κατεβασιά» ψυχρού αέρα από Βορειοανατολική Ευρώπη – Πότε αλλάζει το σκηνικό
Καιρός: Ψυχρό κύμα από τη Βορειοανατολική Ευρώπη φέρνει νέα μεταβολή – Πότε αλλάζει το σκηνικό στην Ελλάδα
Καιρός: «Κατεβασιά» ψυχρού αέρα από Βορειοανατολική Ευρώπη – Πότε αλλάζει το σκηνικό
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Κοιταχτείτε στον καθρέφτη! Θα βρείτε εύκολα την απάντηση... (Για τη δασκάλα που πέθανε στη Θεσσαλονίκη...)
Κάνετε τον ίδιο τον θάνατο κανονικότητα και ύστερα αναρωτιέστε τι φταίει και μια δασκάλα αντιμετωπίζει τη βία, τον χλευασμό, την απαξίωση που οι...
Κοιταχτείτε στον καθρέφτη! Θα βρείτε εύκολα την απάντηση... (Για τη δασκάλα που πέθανε στη Θεσσαλονίκη...)
ιραν
Μέση Ανατολή: Κλιμάκωση χωρίς ορίζοντα – Επιθέσεις στον Κόλπο, άλμα στο πετρέλαιο και φόβοι για παγκόσμια ενεργειακή κρίση
Οι δηλώσεις Τραμπ και τα αντικρουόμενα μηνύματα
Μέση Ανατολή: Κλιμάκωση χωρίς ορίζοντα – Επιθέσεις στον Κόλπο, άλμα στο πετρέλαιο και φόβοι για παγκόσμια ενεργειακή κρίση