Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης
Στο πλαίσιο του διαλόγου που αναπτύχθηκε, ο κ. Παιδής ενημερώθηκε από τους εκπαιδευτικούς για μια σειρά από παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο κτίριο μεταξύ των οποίων είναι η αλλαγή κουφωμάτων, το βάψιμο αιθουσών κ.α.

Μία ακόμη επίσκεψη στα Ειδικά Σχολεία που βρίσκονται στην περιοχή της Ελασσόνας πραγματοποίησε ο Θανάσης Παιδής, πρ. Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πολιτισμού  και Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας, ώστε να προσφέρει την έμπρακτη στήριξή του σε αυτόν τον εξαιρετικά ευαίσθητο τομέα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η εκκίνηση έγινε από το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης, όπου είχε συναντήσεις με τον Διευθυντή Αχιλλέα Ζιάννα και τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στη σχολική μονάδα.

Στο πλαίσιο του διαλόγου που αναπτύχθηκε, ο κ. Παιδής ενημερώθηκε από τους εκπαιδευτικούς για μια σειρά από παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο κτίριο μεταξύ των οποίων είναι η αλλαγή κουφωμάτων, το βάψιμο αιθουσών κ.α.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Παιδής, αφού υπογράμμισε ότι θα είναι σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό Διεύθυνσης και εκπαιδευτικών ώστε να αντιμετωπιστεί το σύνολο των ζητημάτων, τόνισε πως «το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης, από την ίδρυσή του, είναι μια σχολική μονάδα πρότυπο στην Ειδική Αγωγή. Αξίζει ένα μεγάλο και ολόθερμο μπράβο σε όλους τους εκπαιδευτικούς που έχουν υπηρετήσει στο σχολείο. Συνάμα είναι ευρύτερα γνωστό ότι η κοινωνία της Ελασσόνας έχει αγκαλιάσει την σχολική μονάδα από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της». 

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Παιδής επισκέφτηκε το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ελασσόνας, όπου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή κ. Νικόλαο Ταουσάνη για το σημαντικό  εκπαιδευτικό έργο που προσφέρεται στους μαθητές του σχολείου. 

Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης

Μετά το τέλος των επισκέψεων και των συναντήσεων που είχε στα Ειδικά Σχολεία  της Ελασσόνας ο Θανάσης Παιδής δήλωσε τα εξής:

«Η σημασία που δίνει η κάθε χώρα στην Ειδική Αγωγή αποτελεί και μια απτή απόδειξη του πολιτισμικού επιπέδου που αυτή η χώρα διαθέτει. Ο συγκεκριμένος τομέας αποτελεί ένα από τα πλέον ευαίσθητα κομμάτια της εκπαιδευτικής αλυσίδας. Γι’ αυτό όλοι οφείλουμε να στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό όσων έχουν άμεση συμμετοχή, με στόχο την αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν.

Οφείλουμε, σε κάθε ευκαιρία, να εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς για την εξαιρετική δουλειά που προσφέρουν, καθώς αυτοί είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους βασίζεται η Ειδική Αγωγή. 

Εμείς, από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα κοντά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς η στήριξή τους οφείλει να είναι προτεραιότητα και καθημερινή έγνοια μας» τονίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής. 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πως να υπολογίσετε το δώρο Χριστουγέννων - Πότε το παίρνετε

Προσλήψεις σε δήμους (Π.Χ. στην Αθήνα) με μισθό έως 2.500 ευρώ - Που κάνετε αίτηση

Κλειστά σχολεία για 10 ημέρες προτείνει ο Καπραβέλος

ΟΠΕΚΑ: Πότε θα καταβληθεί η Ε΄ δόση για το Επίδομα παιδιού 2021

 ΑΣΕΠ 9Κ/2021: Πάρτε εύκολα 90 μόρια σε 2 ημέρες για τους 416 διορισμούς

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιοτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ το μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

oikonomou
Οικονόμου: Δεν θα υπάρξει lockdown. Δεν βρίσκεται στο πλέγμα του σχεδιασμού μας
«Το lockdown δεν βρίσκεται στο πλέγμα του σχεδιασμού μας και δεν θα υπάρξει» , τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου
Οικονόμου: Δεν θα υπάρξει lockdown. Δεν βρίσκεται στο πλέγμα του σχεδιασμού μας
emvolio-koronoiou
Εμβόλιο κορονοϊου: Ποιες οι παρενέργειες μετά την τρίτη δόση
Αναλυτικά οι παρενέργειες μετά την χορήγηση της τρίτης δόσης του εμβολίου του κορονοϊού, σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου της Οξφόρδης
Εμβόλιο κορονοϊου: Ποιες οι παρενέργειες μετά την τρίτη δόση