Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Πολύτροπη
Από το σχολικό έτος 2022-23, δημιουργείται ένα σύγχρονο σχολικό συγκρότημα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η «Πολύτροπη» στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων, στο Ελληνικό

Η Πολύτροπη είναι η συνέχεια της εκπαιδευτικής προσπάθειας που ξεκίνησε μια ομάδα εκπαιδευτικών το 1989. Προηγούνται 32 χρόνια σταθερής εκπαιδευτικής δραστηριότητας που διακρίνεται από την πρωτοπόρα και διαρκώς αναπροσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες εκπαιδευτική πράξη.

Παράλληλα διατηρούνται καταστατικές εκπαιδευτικές αρχές: η υποστήριξη της μόρφωσης, της ολόπλευρης καλλιέργειας και της ελεύθερης σκέψης των παιδιών· αλλά και η υψηλή κατάρτιση, η φρεσκάδα και το μεράκι των εκπαιδευτικών.

Πολύτροπη

Η πορεία ξεκίνησε με το φροντιστήριο «Πολύτροπο», που η λειτουργία και οι αρχές επηρέασαν το φροντιστηριακό παράδειγμα της εποχής. Μετά από 25 χρόνια λειτουργίας του «Πολύτροπου», βασικά εκπαιδευτικά στελέχη του ίδρυσαν τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μέσης Εκπαίδευσης «Πολύτροπη Αρμονία» στα Δυτικά Προάστια. Η «Πολύτροπη Αρμονία», με τη σειρά της, επηρέασε το παράδειγμα των ιδιωτικών σχολείων.

Μέσα από την επίτευξη των αρχών της συνέβαλε και συμβάλλει στο να επιτύχουν οι μαθητές/τριες τόσο στις μορφωτικές τους επιδιώξεις όσο και στη γενικότερη ολοκλήρωση και καλλιέργειά τους. Η µακρά εκπαιδευτική πείρα και η αποτελεσµατικότητα των εκπαιδευτικών επιλογών αποδεικνύονται από έναν πλούσιο κατάλογο 900 μαθητών που πέτυχαν στους μορφωτικούς τους στόχους και αποτελούν ήδη ένα αξιοθαύμαστο επιστημονικό δυναμικό στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πολύτροπη

Η «Πολύτροπη Αρμονία» επεκτείνει τις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες. Από το σχολικό έτος 2022-23, δημιουργείται ένα σύγχρονο σχολικό συγκρότημα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η «Πολύτροπη» στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων, στο Ελληνικό.

Ο στόχος του σχολείου σαφής: να αφουγκραστεί τα όνειρα των παιδιών και σε εκείνες τις περιοχές και να στηρίξει την προσπάθειά τους για μόρφωση, καλλιέργεια, υπερβάσεις και αξιοθαύμαστες επιτυχίες. Αποτελεί το απόσταγμα της συνεργασίας της ιδρυτικής ομάδας του «Πολύτροπου» και της «Πολύτροπης Αρμονίας»  με νέους επιστήμονες που έχουν τις γνώσεις και την επιστημονική εμπειρία τόσο των ελληνικών όσο και σύγχρονων ευρωπαϊκών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και προτύπων.

Η «Πολύτροπη» αποτελεί τη συνέχεια της «Πολύτροπης Αρμονίας» -με την οποία θα λειτουργεί παράλληλα και σε συνεργασία- εμπλουτισμένη με νέα στελέχη-φορείς σύγχρονων ιδεών και καινοτόμων πρακτικών, ενώ διατηρεί τις γερές ρίζες στον δημιουργικό συνδυασμό της φροντιστηριακής και της σχολικής εκπαίδευσης. 

Με τη λειτουργία της «Πολύτροπης» θα καλυφθούν και στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων οι ανάγκες μαθητών και οικογενειών για ένα σχολείο γνώσης, δημιουργικότητας, συνεργασίας, αρμονίας, ένα σχολείο ακέραιο, με δασκάλους υψηλού επιπέδου που καθιστούν περιττή οποιαδήποτε εξωσχολική βοήθεια. Ένα σχολείο αλλιώς.

Πολύτροπη

Πολύτροπη, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Ξάνθου 42, Ελληνικό
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2109601600
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: [email protected]
Ιστοσελίδες: politropiarmonia.gr, politropi.gr

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλείνουν τα σχολεία στην Αττική - Τι αποφασίστηκε

Νέες Προκηρύξει ΑΣΕΠ για 5889 ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Βιασμός 24χρονης: Τρεις δικογραφίες για την υπόθεση - Μήνυση στον εργοδότη της 24χρονης
Οι τρεις δικογραφίες και η μήνυση στον εργοδότη της Γεωργίας - Τη Δευτέρα θα συνεχιστούν οι καταθέσεις
Βιασμός 24χρονης: Τρεις δικογραφίες για την υπόθεση - Μήνυση στον εργοδότη της 24χρονης
Εκπαιδευτικοί: Καμία υποχρεωτικότητα για τηλεκπαίδευση από τις οικίες μας
«Η τηλεκπαίδευση υλοποιείται, εφόσον καθίσταται δυνατή, από τις σχολικές μονάδες. Καμία υποχρεωτικότητα από τις οικίες και με ιδία μέσα», τονίζουν οι...
Εκπαιδευτικοί: Καμία υποχρεωτικότητα για τηλεκπαίδευση από τις οικίες μας