Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Δωρεάν διαδικτυακή ενισχυτική διδασκαλία για μαθητές και δραστηριότητες για ενήλικες από το Δήμο Βριλησσίων

Τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας δημιουργεί ο Δήμος Βριλησσίων, για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της πόλης. Τα μαθήματα αυτά θα είναι δωρεάν και θα διδάσκονται διαδικτυακά από εθελοντές καθηγητές, στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης.

Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι για Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Αρχαία Ελληνικά και Νεοελληνική γλώσσα και θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή τις απογευματινές ώρες, ωστόσο το πρόγραμμα των μαθημάτων θα διαμορφώνεται ανάλογα και με τις ανάγκες που θα προκύπτουν. Η έναρξη των μαθημάτων έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου.

«Η προσφορά από μέρους των εκπαιδευτικών είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων και στέλνει στα παιδιά μας το μήνυμα της αλληλεγγύης», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της η δημοτική Αρχή.

Παράλληλα, χτες Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, ξεκίνησαν τα ξενόγλωσσα μαθήματα στο Δημοτικό Κέντρο Μελέτης Βριλησσίων, τα οποία είναι επίσης δωρεάν, πραγματοποιούνται και αυτά διαδικτυακά και απευθύνονται αποκλειστικά σε δημότες και κατοίκους. Παράλληλα, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχιστεί στα Δημοτικά Ιατρεία το δωρεάν πρόγραμμα Λογοθεραπείας Ενηλίκων - Ανηλίκων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης.

Τέλος, θα διεξαχθούν και μαθήματα Θεατρικού Εργαστηρίου από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του δήμου, με υπεύθυνη την ηθοποιό και σκηνοθέτη Τόνια Σωτηροπούλου.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τρεις ομάδες, τη Νεανική Θεατρική Ομάδα, που αφορά άτομα ηλικίας 18-25 ετών, τη Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων, που αφορά άτομα ηλικίας άνω των 25 ετών και τον Κύκλο Βιωματικών Εργαστηρίων, που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά και σκοπός του δεν είναι η θεατρική παράσταση, αλλά η δυνατότητα που δίνεται σε όσες και όσους το επιθυμούν, να ανακαλύψουν τα εκφραστικά τους μέσα και στη συνέχεια να τα αναπτύξουν σε επίπεδο υποκριτικής τέχνης και δεξιότητας. Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν με αυτοσχεδιασμό, ρυθμό του λόγου, ορθοφωνία, κινησιολογία, ανάλυση εποχών και συγγραφέων.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

8 επιδόματα που δε γνώριζες ότι δικαιούσαι - Πώς θα λάβεις τα χρήματα

Τα 2 μεγάλα λάθη που κάνουν όσοι έχουν συμπτώματα της Όμικρον και μένουν σπίτι

ΕΟΦ: Οι αναμνηστικές δόσεις εξασθενούν το ανοσοποιητικό

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Μόνιμοι Διορισμοί σε Δήμους: Το  πιο εύκολο Lower - Proficiency για μόρια μέσα σε 3 ημέρες με ΤΗΛΕΞΈΤΑΣΗ - Μόνο 111 ευρώ

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Θεσσαλονίκη – 24χρονη θύμα βιασμού: «Το ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξη είναι λίγο»
Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας - Αλλεπάλληλες οι καταγγελίες που σχετίζονται με τα άτομα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της...
Θεσσαλονίκη – 24χρονη θύμα βιασμού: «Το ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξη είναι λίγο»