Σήμερα η πιο επικίνδυνη ημέρα του καλοκαιριού: 43άρια, αποπνικτική ατμόσφαιρα και φόβοι για μεγάλες φωτιές

Εκπαίδευση 0

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Ομόφωνη απόφαση για απεργία-αποχή και από ΑΔΕΔΥ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η ΑΔΕΔΥ έκανε δεκτό το αίτημα της ΟΛΜΕ

Μόλις ψηφίστηκε ομόφωνα από το Γενικό συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ η κήρυξη Απεργίας- Αποχής από την αξιολόγηση σχολικών μονάδων.

Σύμφωνα με ανάρτηση του πρώην αιρετού Νεκτάριου Κορδή, η ΑΔΕΔΥ έκανε δεκτό το αίτημα της ΟΛΜΕ για την κήρυξη απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση που απέστειλε η ΟΛΜΕ, σε μια κίνηση κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

«Προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των απεργών εκπαιδευτικών ώστε να συνεχίσουν να συμμετέχουν στην απεργία-αποχή, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ ζητά από την Εκτελεστική Επιτροπή και το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να κηρύξει άμεσα απεργία-αποχή», σημειώνεται σχετικά.

Να σημειωθεί ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. είχε στηρίξει και τα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια που έγιναν την 1η Οκτώβρη 2021 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΟΙΕΛΕ, «ως απάντηση στην τρομοκράτηση και την καταστολή της κυβέρνησης και της υπουργού Παιδείας». 

Η αναρτηση Ν.Κορδή

Μόλις ψηφίστηκε ομόφωνα από το Γενικό συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ η κήρυξη Απεργίας- Αποχής από την αξιολόγηση σχολικών μονάδων που διαλύει το Δημόσιο σχολείο και τη δημοκρατική - παιδαγωγική του λειτουργία. Ούτε βήμα πίσω!

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Πανελλαδικών 2026: Μάχη με τον χρόνο για ανακοίνωση την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Προσλήψεις σε σχολεία: Αιτήσεις τώρα για 3.373 θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο

Η ελληνική παραλία που κατέκτησε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση