Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αίθουσα στο 1ο-2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης
Φωτιά ξέσπασε σε αίθουσα στο 1ο-2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης λίγο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό φοιτητών από κουκουλοφόρους

Συναγερμός έχει σημάνει στο 1ο – 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε αίθουσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε σε αίθουσα στον τρίτο όροφο, με αποτέλεσμα να σπάσει μάλιστα και το παράθυρο.

Στο σημείο έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σημειώνεται ότι στο σχολείο που ξέσπασε η φωτιά, προηγουμένως εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ μαθητών – φοιτητών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας φοιτητικών συλλόγων έξω από το σχολείο, ομάδα κουκουλοφόρων βγήκε από αυτό και επιτέθηκε στους διαδηλωτέςΠέταξαν πέτρες, πυρσούς, όπως και διάφορα άλλα αντικείμενα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mosxari
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
Μικρές αστοχίες στο μαγείρεμα μπορούν να χαλάσουν ένα κλασικό φαγητό. Δείτε τι να προσέξετε για μοσχάρι που λιώνει στο στόμα.
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
tigani
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα
Πολλά μικρά λάθη μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ας δούμε τα πιο συχνά προβλήματα και τρόπους να τα αποφύγετε.
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα