ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Αξιολόγηση: Πλειοψηφικό το ρέυμα απεργίας-αποχής στον Σύλλογο Αθηνά
Πολύ μεγάλη είναι ήδη η συμμετοχή στην απεργία - αποχή από την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών στον ΣΕΠΕ «η Αθηνά»

Mε πολύ μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων στην απεργία - αποχή από την αξιολόγηση στα  Δημοτικά σχολεία και τα Νηπιαγωγεία του Συλλόγου «η Αθηνά» ξεκίνησε η «μάχη» στην περιοχή του Συλλόγου, ταυτόχρονα με τις διαδικτυακές συναντήσεις και την ενημερωτική καμπάνια που συνεχίζεται, δια ζώσης ή ηλεκτρονικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, ήδη, από τις τρεις πρώτες μέρες, στην πλειοψηφία των σχολικών μονάδων το κείμενο υπογράφεται ομόφωνα ή πλειοψηφικά, από όλους τους εκπαιδευτικούς, μόνιμους/ες, αναπληρωτές/τριες, νεοδιόριστους/ες, διευθυντές/ντριες, προϊσταμένες/ους, δεδομένο που δημιουργεί μεγάλη αισιοδοξία για καθολική συμμετοχή της μαχόμενης εκπαίδευσης αλλά και τη νίκη και σε αυτήν την κρίσιμη μάχη, όσες απειλές της εξουσίας κι αν εκτοξευτούν, όποια υπονομευτική δράση  κι  αν αναπτυχθεί.

Οι εκπαιδευτικοί αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ο φόβος αλλάζει στρατόπεδο! Γιατί είναι κρίσιμες και ιστορικές οι μέρες που ζούμε και κομβικής σημασίας η μάχη για την τύχη του δημόσιου σχολείου και το εργασιακό μας μέλλον. Η μαχόμενη εκπαίδευση βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας, στην όχθη των αγώνων! Η συλλογική αντίληψη για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, της παιδαγωγικής ελευθερίας και δημοκρατίας, των εργασιακών και των μορφωτικών δικαιωμάτων προσπερνά την ατομική λογική και νικά τον καλλιεργούμενο φόβο!»

Ο σύλλογος Αθηνά χαιρετίζει όλες και όλους τους εκπαιδευτικούς για την αγωνιστική και συλλογική τους στάση. Τους καλεί σε συσπείρωση γύρω από το σωματείο, σε ενότητα, αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη σε κάθε δημοτικό σχολείο /νηπιαγωγείο  και δεσμεύεται να συνεχίσει με όποια μορφή ενημέρωσης χρειαστεί, ώστε να ολοκληρωθεί νικηφόρα η μάχη σε όλες τις σχολικές μονάδες.

«Προχωράμε με αισιοδοξία για την Νίκη», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Έρχονται 1.163 μόνιμες προσλήψεις σε τρία υπουργεία

28η Οκτωβρίου: Πώς θα εορταστεί στα σχολεία - Τι ισχύει για τις μάσκες στην παρέλαση

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ, πόντιουμ, ομιλία, άνδρας, διαδήλωση, συγκέντρωση
Ο αγώνας των εκπαιδευτικών συνεχίζεται και δυναμώνει!
«Απέναντί μας έχουμε μια διαχρονική πολιτική που αντιμετωπίζει τη μόρφωση των νέων ως εμπόρευμα και τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων ως κόστος» -...
Ο αγώνας των εκπαιδευτικών συνεχίζεται και δυναμώνει!
perama katadioksi
Πέραμα: Στον εισαγγελέα οι 7 αστυνομικοί κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία
Στην εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να οδηγηθούν στις 7 απόγευμα οι επτά αστυνομικοί, οι οποίοι συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα με ένα...
Πέραμα: Στον εισαγγελέα οι 7 αστυνομικοί κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία
μίνα γκάγκα σχολεία
Γκαγκα: «Να ενημερώσουμε για τα εμβόλια, να λύσουμε τους φόβους»
«Η κυβέρνηση και το υπουργείο θα προσπαθήσουμε να λύνουμε προβλήματα στα νοσοκομεία, στα κατά τόπους γενικά νοσοκομεία και στις δομές υγείας ώστε να...
Γκαγκα: «Να ενημερώσουμε για τα εμβόλια, να λύσουμε τους φόβους»