ΔΙΕΚ
Νέα ενημέρωση για το μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης ΔΙΕΚ

Η διοικητική επαλήθευση των δικαιολογητικών των αιτήσεων του μητρώου εκπαιδευτικών επαγγελματικής κατάρτισης Δ.ΙΕΚ ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Κατάρτισης Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας.

Υποβολή αιτημάτων επανεξέτασης, αποκλειστικά επί συγκεκριμένου/ων πεδίου/ων, έως την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00.

Αίτημα επανεξέτασης επί του συνόλου των πεδίων της αίτησης δεν εξετάζεται.

Η υποβολή αιτήματος επανεξέτασης θα γίνεται στο πεδίο "Ένσταση" εντός της ατομικής καρτέλας μητρώου του κάθε μέλους, στην ψηφιακή πλατφόρμα του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δ.ΙΕΚ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αεροπλανο
Γιατί το ανοιχτό σκίαστρο μπορεί να σου σώσει τη ζωή στην πτήση
Η οδηγία που ακούγεται τυπική πριν από απογείωση και προσγείωση, αλλά παίζει κρίσιμο ρόλο στην ασφάλεια επιβατών και πληρώματος
Γιατί το ανοιχτό σκίαστρο μπορεί να σου σώσει τη ζωή στην πτήση
Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης: «Αν πήρε πτυχίο με 5,1, να μην ανησυχεί» – Σφοδρή επίθεση σε Μαρκόπουλο και αιχμές για «αριστεία»
Ζητά δημόσιες διευκρινίσεις για τα πτυχία και αφήνει αιχμές κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Κασσελάκης: «Αν πήρε πτυχίο με 5,1, να μην ανησυχεί» – Σφοδρή επίθεση σε Μαρκόπουλο και αιχμές για «αριστεία»