Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
geoponiko-panepistimio-arxaia-olympia
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο: Συνεργασία με την Κοινότητα Στρεφίου Αρχαίας Ολυμπίας
«Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο σας υποδέχεται ως τα νεότερα μέλη της πανεπιστημιακής μας κοινότητας προσδοκώντας να δώσετε το στίγμα της ζωντανής λειτουργίας μέσα από την καθημερινή σας παρουσία και συμμετοχή»

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καλωσορίζει τους νεοεισαχθέντες φοιτητές που σε λίγες μέρες θα περάσουν τις πύλες του Πανεπιστημίου. «Από σήμερα είστε μέλη μίας πολύ μεγάλης και δεμένης οικογένειας, αυτής του τρίτου αρχαιότερου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της χώρας μας και του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου στην Ευρώπη το οποίο εξειδικεύεται στις γεωπονικές επιστήμες ως συνδετικού κρίκου της Αγροδιατροφής και του Περιβάλλοντος» αναφέρει ο πρύτανης του ιδρύματος Σπυρίδων Κίντζιος. 

Ο χαιρετισμός του Πρύτανη

Αγαπητές Φοιτήτριες μας και Αγαπητοί Φοιτητές μας,

Είναι μεγάλη η χαρά μου να σας καλωσορίζω στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως την πρώτη σειρά πρωτοετών μας μετά από τα δύο ιδιαίτερα δύσκολα χρόνια της πανδημίας του κορωνοϊού και την πραγματοποίηση των εκπαιδευτικών διαδικασιών από απόσταση. Μία περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας το Πανεπιστήμιο μας στάθηκε πολύ ψηλά, ανταποκρινόμενο όχι μόνο στις απαιτήσεις των ειδικών συνθηκών αλλά πολύ περισσότερο διαπρέποντας στο εθνικό και διεθνές ακαδημαϊκό στερέωμα μέσα από τις μεγάλες επιστημονικές του διακρίσεις. Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο είναι επίσης αυτό το οποίο πρωτοστάτησε στην επάνοδο στην κανονικότητα, οργανώνοντας και συντονίζοντας τον περασμένο Ιούλιο, την πρώτη δια ζώσης Σύνοδο των Ελληνικών ΑΕΙ στους Δελφούς, ένα εγχείρημα το οποίο στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.

Από σήμερα είστε μέλη μίας πολύ μεγάλης και δεμένης οικογένειας, αυτής του τρίτου αρχαιότερου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της χώρας μας και του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου στην Ευρώπη το οποίο εξειδικεύεται στις γεωπονικές επιστήμες ως συνδετικού κρίκου της Αγροδιατροφής και του Περιβάλλοντος. Είστε συμμετέχοντες της ακαδημαϊκής κοινότητας με αποστολή, όσο ελάχιστοι άλλοι, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την εξασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης για τις επόμενες δεκαετίες. Στη διάρκεια των σπουδών σας, θα γνωρίσετε σε βάθος τις πολυσχιδείς δραστηριότητες και τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει το μεγάλο μας Πανεπιστήμιο, το οποίο εξαπλώνεται σε τέσσερις νομούς και δύο Περιφέρειες, με συνολικά 14 Τμήματα ενταγμένα σε έξι Σχολές, αλλά και σε όλη την Ευρώπη ως μέλους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου EU-CONEXUS με αντικείμενο την ευφυή αειφόρο παράκτια ανάπτυξη.

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο σας υποδέχεται ως τα νεότερα μέλη της πανεπιστημιακής μας κοινότητας προσδοκώντας να δώσετε, μαζί με τους συμφοιτητές σας των μεγαλύτερων ετών, το στίγμα της ζωντανής λειτουργίας μέσα από την καθημερινή σας παρουσία και συμμετοχή τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και σε όλα τα άλλα δρώμενα, τις πολιτιστικές δραστηριότητες, τον εθελοντισμό, τον δημόσιο διάλογο για το πανεπιστήμιο και την κοινωνία και πολλά άλλα. Η συνεχής επαφή και αλληλεπίδραση σας με το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό θα συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση του ίδιου του Πανεπιστημίου μας, το οποίο από σήμερα είναι το δεύτερο σπίτι σας. Έχοντας πάντα ως πρωταρχικό μέλημα την προστασία της υγείας όλων των μελών της κοινότητας του ΓΠΑ, είμαστε αποφασισμένοι να εξασφαλίσουμε τη φυσική παρουσία ως βασικού χαρακτηριστικού της ακαδημαϊκής ταυτότητας. Όλοι μας, δάσκαλοι και εργαζόμενοι, θα είμαστε μαζί σας κάθε στιγμή της υπέροχης διαδρομής της φοιτητικής σας ζωής.

Καλή Αρχή!

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΦΚΑ: Έρχονται 700 νέες μόνιμες προσλήψεις με 7.000 ευρώ το μήνα

Νέο ΜΗΤΡΩΟ επιμελητών Βρεφών, Νηπίων, Παιδιών - Χιλιάδες οι προσλήψεις

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Κλειστά σχολεία στην Ξάνθη: «Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ’ αλεύρι»
Ερωτήματα των εκπαιδευτικών Ξάνθης για το κλείσιμο των σχολείων και την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών
Κλειστά σχολεία στην Ξάνθη: «Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ’ αλεύρι»
Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: 18 βασικές οδηγίες για να προστατευτείτε από την παγωνιά
Ένα χρήσιμο οδηγό με 18 συμβουλές εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών για να αντιμετωπίσουμε με ασφάλεια τις χαμηλές θερμοκρασίες
Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: 18 βασικές οδηγίες για να προστατευτείτε από την παγωνιά
tsanta
Υποψήφιοι Διευθυντές Εκπαίδευσης: Πάνω από 1.600 οι αιτήσεις-Έπονται οι αιτήσεις για Συμβούλους Εκπαίδευσης
Ξεκινά η επεξεργασία των αιτήσεων, ενώ ακολουθούν οι αιτήσεις για τις θέσεις Συμβούλων Εκπαίδευσης από εκπαιδευτικούς και μέλη του Ειδικού...
Υποψήφιοι Διευθυντές Εκπαίδευσης: Πάνω από 1.600 οι αιτήσεις-Έπονται οι αιτήσεις για Συμβούλους Εκπαίδευσης