Αναπληρωτές 2026-2027: Σχεδόν 50.000 κενά πριν από την Α΄ Φάση – «Πρώτο κουδούνι» με τουλάχιστον 20.000 ακάλυπτες ανάγκες;

Εκπαίδευση 0

Σχολεία: Παράσταση διαμαρτυρίας μαθητών στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Ηλείας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ζητούν κλιμάκια του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας μαθητές από τα Λύκεια και ΕΠΑΛ Πύργου ζητώντας να υπάρξει μέριμνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία ειδικά λόγω κορονοϊού αλλά και να υπάρχει ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που θα κάνει διαγνωστικούς ελέγχους στους μαθητές. 

Μαθητές από το 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, το 3ο ΓΕΛ Πύργου, το ΓΕΛ Πελοπίου, το 2ο ΓΕΛ Πύργου και το 1ο ΕΠΑΛ Πύργου, ζητώντας από τον διευθυντή κο Γιώργο Φωτεινόπουλο, να μεριμνήσει ούτως ώστε να δοθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία σε ολόκληρη την Ηλεία. Παράλληλα, οι μαθητές ζητούν οι έλεγχοι - ακόμη και οι αυτοδιαγνωστικοί (self test) - να γίνονται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, καθώς όπως λένε «δεν είμαστε γιατροί για να τα κάνουμε μόνοι μας».

Ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας κ. Φωτεινόπουλος, είπε ότι στέκεται στο πλευρό των παιδιών και ότι θα κάνει ό,τι είναι εφικτό για την βελτίωση των συνθηκών διδασκαλίας.

Πηγή: patrisnews.com

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι «κηφήνες» εκπαιδευτικοί: Μετράμε τις διακοπές τους, αλλά ξεχνάμε ποιος θα μπει αύριο στην τάξη

Πριν γίνει Αθήνα: Ποιο ήταν το πρώτο όνομα της πόλης

Πίνακες Αναπληρωτών - Προσλήψεις 2026: Όλα τα ονόματα έγκυρα και έγκαιρα στο alfavita

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση