Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
dpth
Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ προκηρύσσει θέσεις υποψηφίων διδακτόρων σε 6 γνωστικά αντικείμενα

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) προκηρύσσει θέσεις υποψηφίων διδακτόρων στα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα:

1. Μακροοικονομία

2. Μικροοικονομία

3. Χρηματοοικονομικά και Λογιστική

4. Μαθηματικά και Ποσοτικές Μέθοδοι

5. Διοικητική Επιστήμη και Επιχειρηματικότητα

6. Πολιτική Οικονομία

Οι προϋποθέσεις

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος δικαίωμα υποβολής αίτησης για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής έχουν όσοι πληρούν τουλάχιστον τις κάτωθι προϋποθέσεις:
Α. Πτυχίο Ελληνικού ΑΕΙ ή ομοταγούς Πανεπιστημίου της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ. Ο ελάχιστος αποδεκτός βαθμός πτυχίου προκειμένου ο υποψήφιος να μπορεί να γίνει δεκτός είναι 6,5. 
Β. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ελληνικού ΑΕΙ ή ομοταγούς Πανεπιστημίου της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ, σε γνωστικό αντικείμενο αντίστοιχο με ένα τουλάχιστον από τα γνωστικά αντικείμενα της προκήρυξης του Τμήματος.
Γ. Επάρκεια Αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον επιπέδου Β2.

Τα δικαιολογητικά

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν από κάθε υποψήφιο/α ως προϋπόθεση εξέτασης της υποψηφιότητάς του/της είναι τα ακόλουθα:
1. Αίτηση σύμφωνη με το Υπόδειγμα του Παραρτήματος 4 του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος (ΦΕΚ 499/τ Β’/16.02.2018).
2. Αντίγραφο πτυχίου και αναλυτική βαθμολογία και κατά περίπτωση, έγγραφη βεβαίωση ισοτιμίας ΔΟΑΤΑΠ για τίτλους σπουδών προερχόμενους από ιδρύματα του εξωτερικού.
3. Αντίγραφο Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών και αναλυτική βαθμολογία, καθώς και, κατά περίπτωση, έγγραφη βεβαίωση ισοτιμίας ΔΟΑΤΑΠ για τίτλους σπουδών προερχόμενους από ιδρύματα του εξωτερικού.
4. Προσχέδιο διδακτορικής διατριβής/ ερευνητικής πρότασης που θα περιλαμβάνει: α) τον τίτλο της διδακτορικής διατριβής, β) την εισαγωγή (μέχρι 300 λέξεις), όπου περιγράφεται ποιο είναι το επιστημονικό υπόβαθρο της έρευνας και η σημαντικότητά της, γ) μία σύντομη ανασκόπηση της σχετικής με την προτεινόμενη έρευνα βιβλιογραφίας (μέχρι 400 λέξεις), δ) το στόχο της διατριβής (μέχρι 100 λέξεις), ε) μία παρουσίαση της μεθοδολογίας (μέχρι 400 λέξεις) στην οποία περιγράφεται ο γενικότερος σχεδιασμός της έρευνας, στ) το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της διατριβής, ζ) τις βιβλιογραφικές αναφορές, η) το γνωστικό αντικείμενο της προκήρυξης του Τμήματος στο οποίο εντάσσεται.
5. Πιστοποιητικό γνώσης ξένης γλώσσας. 6. Πιστοποιητικό γνώσης άλλης ξένης γλώσσας.
7. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα.
8. Πιστοποιητικά δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά, ανακοινώσεων σε συνέδρια και συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα (εάν υπάρχουν).
9. Δύο συστατικές επιστολές.

Υποβολή αιτήσεων

Ως ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 1 Οκτωβρίου 2021 έως και 31 Οκτωβρίου 2021.
Οι αιτήσεις καθώς και το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δ.Π.Θ., Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, 69100, Κομοτηνή, Τηλ. 25310 39824-6, E-mail.: [email protected]

Δείτε την προκήρυξη
 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

8 επιδόματα που δε γνώριζες ότι δικαιούσαι - Πώς θα λάβεις τα χρήματα

Τα 2 μεγάλα λάθη που κάνουν όσοι έχουν συμπτώματα της Όμικρον και μένουν σπίτι

ΕΟΦ: Οι αναμνηστικές δόσεις εξασθενούν το ανοσοποιητικό

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Μόνιμοι Διορισμοί σε Δήμους: Το  πιο εύκολο Lower - Proficiency για μόρια μέσα σε 3 ημέρες με ΤΗΛΕΞΈΤΑΣΗ - Μόνο 111 ευρώ

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Παράσταση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών και γονέων έξω από το κτίριο της ΕΡΤ
Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Κυριακή 16/1 μέλη σωματείων εκπαιδευτικών και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων (Α-Γ ΕΛΜΕ Β Αθήνας και οι...
Παράσταση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών και γονέων έξω από το κτίριο της ΕΡΤ
endooikogeniakivia
Αργυρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 40χρονη μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της, στην Αργυρούπολη
Αργυρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 40χρονη μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της