ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
ΔΠΘ: Προκήρυξη θέσεων υποψηφίων διδακτόρων από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ προκηρύσσει θέσεις υποψηφίων διδακτόρων σε 6 γνωστικά αντικείμενα

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) προκηρύσσει θέσεις υποψηφίων διδακτόρων στα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα:

1. Μακροοικονομία

2. Μικροοικονομία

3. Χρηματοοικονομικά και Λογιστική

4. Μαθηματικά και Ποσοτικές Μέθοδοι

5. Διοικητική Επιστήμη και Επιχειρηματικότητα

6. Πολιτική Οικονομία

Οι προϋποθέσεις

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος δικαίωμα υποβολής αίτησης για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής έχουν όσοι πληρούν τουλάχιστον τις κάτωθι προϋποθέσεις:
Α. Πτυχίο Ελληνικού ΑΕΙ ή ομοταγούς Πανεπιστημίου της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ. Ο ελάχιστος αποδεκτός βαθμός πτυχίου προκειμένου ο υποψήφιος να μπορεί να γίνει δεκτός είναι 6,5. 
Β. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ελληνικού ΑΕΙ ή ομοταγούς Πανεπιστημίου της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ, σε γνωστικό αντικείμενο αντίστοιχο με ένα τουλάχιστον από τα γνωστικά αντικείμενα της προκήρυξης του Τμήματος.
Γ. Επάρκεια Αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον επιπέδου Β2.

Τα δικαιολογητικά

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν από κάθε υποψήφιο/α ως προϋπόθεση εξέτασης της υποψηφιότητάς του/της είναι τα ακόλουθα:
1. Αίτηση σύμφωνη με το Υπόδειγμα του Παραρτήματος 4 του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος (ΦΕΚ 499/τ Β’/16.02.2018).
2. Αντίγραφο πτυχίου και αναλυτική βαθμολογία και κατά περίπτωση, έγγραφη βεβαίωση ισοτιμίας ΔΟΑΤΑΠ για τίτλους σπουδών προερχόμενους από ιδρύματα του εξωτερικού.
3. Αντίγραφο Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών και αναλυτική βαθμολογία, καθώς και, κατά περίπτωση, έγγραφη βεβαίωση ισοτιμίας ΔΟΑΤΑΠ για τίτλους σπουδών προερχόμενους από ιδρύματα του εξωτερικού.
4. Προσχέδιο διδακτορικής διατριβής/ ερευνητικής πρότασης που θα περιλαμβάνει: α) τον τίτλο της διδακτορικής διατριβής, β) την εισαγωγή (μέχρι 300 λέξεις), όπου περιγράφεται ποιο είναι το επιστημονικό υπόβαθρο της έρευνας και η σημαντικότητά της, γ) μία σύντομη ανασκόπηση της σχετικής με την προτεινόμενη έρευνα βιβλιογραφίας (μέχρι 400 λέξεις), δ) το στόχο της διατριβής (μέχρι 100 λέξεις), ε) μία παρουσίαση της μεθοδολογίας (μέχρι 400 λέξεις) στην οποία περιγράφεται ο γενικότερος σχεδιασμός της έρευνας, στ) το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της διατριβής, ζ) τις βιβλιογραφικές αναφορές, η) το γνωστικό αντικείμενο της προκήρυξης του Τμήματος στο οποίο εντάσσεται.
5. Πιστοποιητικό γνώσης ξένης γλώσσας. 6. Πιστοποιητικό γνώσης άλλης ξένης γλώσσας.
7. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα.
8. Πιστοποιητικά δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά, ανακοινώσεων σε συνέδρια και συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα (εάν υπάρχουν).
9. Δύο συστατικές επιστολές.

Υποβολή αιτήσεων

Ως ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 1 Οκτωβρίου 2021 έως και 31 Οκτωβρίου 2021.
Οι αιτήσεις καθώς και το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δ.Π.Θ., Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, 69100, Κομοτηνή, Τηλ. 25310 39824-6, E-mail.: [email protected]

Δείτε την προκήρυξη
 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Απίστευτες εικόνες στην  Κέρκυρα: Εκπαιδευτικοί έβγαζαν αγκαλιά τους μαθητές από τα πλημμυρισμένα σχολεία

Πανελλαδικές 2022: Ο «γρίφος» των νέων Μηχανογραφικών Δελτίων

ΕΛ.ΣΤΑΤ: Βγήκαν τα αποτελέσματα για 60.000 απογραφείς

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, μόνο με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

emvolio
Οι εμβολιασμένοι σε μία οικογένεια προστατεύουν και τα ανεμβολίαστα μέλη της
Διαπιστώθηκε μια αντιστρόφως ανάλογη σχέση ανάμεσα στον αριθμό των μελών μιας οικογένειας που είχαν πλέον αποκτήσει ανοσία απέναντι στον κορονοϊό...
Οι εμβολιασμένοι σε μία οικογένεια προστατεύουν και τα ανεμβολίαστα μέλη της
πυροσβεστική
Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό
Η φωτιά καίει μέσα στο σπίτι και οι πυροσβέστες δίνουν μάχη να την περιορίσουν για να μην επεκταθεί στα υπόλοιπα διαμερίσματα
Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό
«Αξιολογήθηκαν» και οι εκπαιδευτικοί της Κέρκυρας - Στάσιμοι οι "ά(χ)ριστοι"
«Τα σχολεία είναι ρημαγμένα, οι μαθητές στοιβαγμένοι, τα κενά άπειρα, οι παράλληλες στηρίξεις ανύπαρκτες και το Υπουργείο το μόνο που ζητά με κάθε...
«Αξιολογήθηκαν» και οι εκπαιδευτικοί της Κέρκυρας - Στάσιμοι οι "ά(χ)ριστοι"