Λιμενικό Σώμα
George Vitsaras / SOOC
Επιστολή προς τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη στέλνουν οι επιλαχόντες της προκήρυξης δόκιμων λιμενοφυλάκων 2019 με αίτημα την ενίσχυση του λιμενικού σώματος

Οι επιλαχόντες της προκήρυξης δόκιμων λιμενοφυλάκων 2019 με επιστολή τους προς τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη ζητούν σαφείς απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τις προσλήψεις δόκιμων λιμενοφυλάκων, ενώ υπογραμμίζουν την ανάγκη ενίσχυσης του λιμενικού σώματος.

Ακολουθεί η επιστολή: 

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ , μέλη της ΠΟΕΠΑΣ και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής .

Σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή σε εκπροσώπηση των 116 επιλαχόντων του πίνακα κατάταξης της προκήρυξης δόκιμων λιμενοφυλάκων 2019, με σκοπό την αναζήτηση διευκρινίσεων σχετικά με την απορρόφηση μας από το Λιμενικό Σώμα.

Ειδικότερα λαμβάνοντας υπόψη την κρισιμότητα της κατάστασης στις νησιωτικές περιοχές της χώρας μας , όπως έχει πολλάκις επιτονισθεί σε δικές σας ανακοινώσεις και επιβεβαιώνεται από τα δημοσιεύματα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης , καθίσταται επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης των δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος.

Επιπροσθέτως , υπενθυμίζουμε ότι σε δελτίου τύπου του ΕΛΠΣ Δυτικής Κρήτης , ο Κος Υπουργός είχε καταστήσει σαφή , την απορρόφηση 70 εκ των επιλαχόντων στις δυνάμεις των Λιμενικών Αρχών. Μετά και την κατάταξη των επιτυχόντων δόκιμων λιμενοφυλάκων της προαναφερθείσας προκήρυξης , παρακαλείσθε όπως σε προβείτε σε διαλεύκανση της παρούσας κατάστασης όσο αφορά την ισχύ της παραπάνω δήλωσή σας.

Πιο συγκεκριμένα , θα θέλαμε να γνωρίζουμε , εάν πρόκειται να υλοποιηθεί η δήλωση για πρόσληψη των επιπλέον 70 επιλαχόντων , καθώς και το χρονικό πλαίσιο κατάταξης τους και επιπρόσθετα εάν , όπως επιβάλλουν οι ανάγκες του Λιμενικού Σώματος , καθίσταται πιθανή , σε μεταγενέστερο χρόνο , η απορρόφηση του συνόλου των επιλαχόντων της προκήρυξης .

Παρακαλούμε , συμμεριζόμενοι την ανησυχία που απορρέει από την αναμονή και την αβεβαιότητα της κατάστασης , να προβείτε στην διευκρίνιση των προαναφερθέντων ερωτημάτων το συντομότερο δυνατό .

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων 

Με σεβασμό
 
Οι επιλαχόντες της προκήρυξης δόκιμων λιμενοφυλάκων 2019
 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πόσες μέρες μαθημάτων απομένουν στα Γυμνάσια και τα Λύκεια - Ο προγραμματισμός

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Κατα αξιολογησης
Αξιολόγηση: Κινητοποίηση των ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ της Α΄ Αθήνας αύριο στα γραφεία της ΔΔΕ
Οι απειλές και ο εκφοβισμός από τα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας και την Κυβέρνηση δεν έχουν «πιάσει τόπο», το μήνυμα απέναντι στην κατηγοριοποίηση...
Αξιολόγηση: Κινητοποίηση των ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ της Α΄ Αθήνας αύριο στα γραφεία της ΔΔΕ
online_ekpaideusi
ΟΙΕΛΕ-ΚΑΝΕΠ-CERN 2022: Την Παρασκευή η παρουσίαση των projects των εκπαιδευτικών
Την Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η παρουσίαση των projects των εκπαιδευτικών του προγράμματος ΟΙΕΛΕ-ΚΑΝΕΠ-CERN 2022
ΟΙΕΛΕ-ΚΑΝΕΠ-CERN 2022: Την Παρασκευή η παρουσίαση των projects των εκπαιδευτικών