Αντιδράσεις εκπαιδευτικών για τη δίωξη δασκάλας στην Χαλκίδα για τη δράση της κατά των συγχωνεύσεων τμημάτων

Εκπαίδευση 0

Ανοιχτή Πόλη: Να ερευνηθεί πώς διέρρευσαν τα ονόματα των νηπίων

Νηπιαγωγείο ωράριο νηπιαγωγών
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Να ερευνηθεί το πώς διέρρευσαν τα ονόματα μαθητών και μαθητριών νηπιαγωγείου της Κυψέλης ζητά η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» - Σφοδρές αντιδράσεις κατά Μπογδάνου από την αντιπολίτευση

Να διερευνηθεί το πώς διέρρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα ονόματα μαθητών και μαθητριών νηπιαγωγείου της Κυψέλης, τα οποία αναδημοσιεύτηκαν «και σε λογαριασμό βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος», ζητά η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» από την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της 6ης Δημοτικής Κοινότητας και τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων.

Επίσης τους καλεί «να προχωρήσουν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ενάντια σε όσους στοχοποίησαν μικρά παιδιά για να υποστηρίξουν τον ρατσιστικό τους λόγο, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα παραβίασης προσωπικών δεδομένων»

Υπενθυμίζεται ότι ο ιστότοπος mea culpa που ανήκε και στηρίζει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο προχώρησε στη δημοσιοποίηση ονομάτων ανήλικων παιδιών, μαθητών Νηπιαγωγείου της Αθήνας, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις στα social media, αλλά και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση