Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Νέα σχολική χρονιά στα ίδια σεισμόπληκτα κτίρια - Καμία εξέλιξη για τα σχολικά κτίρια που θα ανακατασκευαστούν μετά από το σεισμό του 2019.
Παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων ότι όλα είναι άψογα στα σχολεία της χώρας, στο Αιγάλεω για 3η στη σειρά σχολική χρονιά, δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες , ούτε έχει ξεκινήσει κάποιο έργο για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων κτιρίων , με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία των μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών να συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά και υπό τις υπάρχουσες υγειονομικές συνθήκες.
 
Η Ένωση Γονέων Αιγάλεω καταγγέλει ότι κανένα χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει , μόνο επαναλαμβανόμενες αναβολές σε προφορικές υποσχέσεις για την έναρξη των εργασιών όσον αφορά τα κτίρια που επισκευάζονται και καμία εξέλιξη για τα σχολικά κτίρια που θα ανακατασκευαστουν.  Πέραν αυτών εκκρεμούν αρκετά έργα, επισκευές και συντηρήσεις στα υπόλοιπα σχολικά μας κτίρια τα οποία επίσης δεν έχουν διευθετηθεί...
 
 

Ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

 
Στην έναρξη μιας σχολικής χρονιάς με ιδιαίτερες συνθήκες και δυσκολίες , οι ευχές, περισσότερο από ποτέ αποκτούν άλλο νόημα και αξία.
 
Θερμές ευχές για καλή και  δημιουργική, νέα σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές  που παλεύουν με κόπο να αποκτήσουν τα εχέγγυα και τα εφόδια για το μέλλον τους καθώς και καλή δύναμη, με υγεία και υπομονή  σε εκπαιδευτικούς και  γονείς . 
 
Δυστυχώς για τους μαθητές του Δήμου Αιγάλεω και παρά τις επίμονες οχλήσεις και επισημάνσεις μας , μια ακόμη χρονιά, 3η σχολική χρονιά από τον σεισμό του Ιουλίου του 2019, στα σεισμόπληκτα σχολεία μας δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες , ούτε έχει ξεκινήσει κάποιο έργο για την αποκατάσταση των κτιρίων , με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία των μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών να συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά και υπό τις υπάρχουσες υγειονομικές συνθήκες.
2.jpeg
 
Κανένα χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει , μόνο επαναλαμβανόμενες αναβολές σε προφορικές υποσχέσεις για την έναρξη των εργασιών όσον αφορά τα κτίρια που επισκευάζονται και καμία εξέλιξη για τα σχολικά κτίρια που θα ανακατασκευαστουν.
 
 Πέραν αυτών εκκρεμούν αρκετά έργα, επισκευές και συντηρήσεις στα υπόλοιπα σχολικά μας κτίρια τα οποία επίσης δεν έχουν διευθετηθεί.
 
Όσον αφορά τις συνθήκες ανοίγματος των σχολείων και λόγω covid, δεν δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιβεβλημένη καθαριότητα των σχολικών μονάδων εκ μέρους του Δήμου , μιας και με πρόφαση γραφειοκρατικών κωλυμάτων προσωπικό καθαριότητας ( με συμβάσεις έργου) απασχολήθηκε στα σχολεία μόλις την Παρασκευή  δηλαδή μια εργάσιμη ημέρα προ της έναρξης της σχολικής χρονιάς με ότι αυτό συνεπάγεται και δεδομένου την επιτακτική ανάγκη που προκύπτει από τις συνθήκες της πανδημίας σε έξαρση.
 
 Παρά τα προβλήματα η Ένωση Γονέων Αιγάλεω θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια της σχολικής κοινότητας, συμβάλλοντας με τον τρόπο της στην επίτευξη του στόχου για μια σύγχρονη, ολοκληρωμένη παιδεία αντίστοιχη σε αυτή που αξίζει στα παιδιά μας... 
 
Καλή ,  ήρεμη , με Υγεία , γεμάτη γνώση σχολική χρονιά!
3.jpg
 
Τα χαμόγελα των παιδιών μας που  θα αντανακλούν στην λάμψη των  ματιών τους, θα μας γεμίζουν δύναμη , ώστε   με  αγάπη, προσοχή και  σύνεση να καταφέρουμε όλοι να ανταπεξέλθουμε αισίως στην γενικότερη δύσκολη κατάσταση.
 
Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πως να υπολογίσετε το δώρο Χριστουγέννων - Πότε το παίρνετε

Προσλήψεις σε δήμους (Π.Χ. στην Αθήνα) με μισθό έως 2.500 ευρώ - Που κάνετε αίτηση

Κλειστά σχολεία για 10 ημέρες προτείνει ο Καπραβέλος

ΟΠΕΚΑ: Πότε θα καταβληθεί η Ε΄ δόση για το Επίδομα παιδιού 2021

 ΑΣΕΠ 9Κ/2021: Πάρτε εύκολα 90 μόρια σε 2 ημέρες για τους 416 διορισμούς

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιοτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ το μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

kenloach
Κεν Λόουτς:«Τα Γλυπτά του Παρθενώνα είναι κλεμμένα. Πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα»
Ο Βρετανός σκηνοθέτης, Κεν Λόουτς, δήλωσε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα ότι είναι κλεμμένα και πρέπει να επιστραφούν εκεί που ανήκουν, στην Ελλάδα
Κεν Λόουτς:«Τα Γλυπτά του Παρθενώνα είναι κλεμμένα. Πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα»
Νέα/ος Υπουργός Παιδείας
«Η Παιδεία ίσως είναι η πιο αποτελεσματική - μακροχρόνια μεν με σταθερά αποτελέσματα δε - θεραπεία της κοινωνικής ανισότητας και παράλληλα δυναμώνει...
Νέα/ος Υπουργός Παιδείας