Γυμνάσια-Λύκεια: Έως την Παρασκευή 23 Ιουλίου ο καθορισμός των τμημάτων
Nick Paleologos / SOOC
Οι διαδικασίες πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

 

Εγκύκλιος της υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή, που εστάλη σε όλα τα Γυμνάσια, Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, ζητά να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν έως την Παρασκευή 23.07.2021, οι διαδικασίες ορισμού των τμημάτων που θα λειτουργήσουν σε όλες τις τάξεις ανά σχολική μονάδα το ερχόμενο έτος. 

«Σύμφωνα με το άρθρο 22 της αριθμ. 79942/ΓΔ4/21-5-2019 ΥΑ (Β΄ 2005), όπως τροποποιήθηκε με την αριθμ. 72367/ΓΔ4/17-6-2021 ΥΑ (Β΄ 2675), σας ενημερώνουμε ότι οι Διευθυντές/ντριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τα Γυμνάσια και για τα Γενικά Λύκεια και οι Περιφερειακοί/ές Διευθυντές/ντριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τα Επαγγελματικά Λύκεια θα πρέπει να οριστικοποιήσουν με απόφασή τους τα τμήματα που θα λειτουργήσουν σε όλες τις τάξεις ανά σχολική μονάδα το σχολικό έτος 2021-22 έως και την Παρασκευή 23 Ιουλίου 202» αναφέρει η απόφαση που υπογράφει η Ζέττα Μακρή.

Δείτε εδώ το έγγραφο

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διακοπές
ΟΠΕΚΑ: Ανοίγουν σήμερα οι αιτήσεις για τα προγράμματα Αγροτικής Εστίας
Ανοίγουν σήμερα οι αιτήσεις για τα προγράμματα Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ – Δικαιούχοι χιλιάδες αγρότες και οι οικογένειές τους
ΟΠΕΚΑ: Ανοίγουν σήμερα οι αιτήσεις για τα προγράμματα Αγροτικής Εστίας