Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Το Πρόγραμμα Σπουδών προσφέρει βασική εκπαίδευση διάρκειας έξι εξαμήνων και τέσσερις εξειδικεύσεις (κατευθύνσεις σπουδών) διάρκειας τεσσάρων εξαμήνων

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στην Πάτρα.

Μετά από ένα πολύ δύσκολο δρόμο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας λόγω των συγκυριών της πανδημίας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Αθανάσιος Κατσής σε διαδικτυακή σύνδεση ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους αποφοίτους και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της οικογένειας σε αυτή την πορεία. Η Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών κα Αγγελική Παπαλού ευχαρίστησε τους φοιτητές για τη συνεργασία και τους παρότρυνε να διατηρήσουν τις σχέσεις με το τμήμα και τη σχολή. Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος κ. Αναστάσιος Δροσόπουλος έδωσε τις δικές του συμβουλές σαν ακαδημαϊκός δάσκαλος αλλά και σαν γονέας για τη συνέχεια της σταδιοδρομίας των φοιτητών. Το μέλος ΔΕΠ του τμήματος κ Μιχάλης Παρασκευάς εκ μέρους όλου του εκπαιδευτικού προσωπικού παρουσίασε τις δυσκολίες που είχε η πορεία των φοιτητών και δίνοντας θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία αλλά και πολλές ευχές για μια καλή σταδιοδρομία ευχαρίστησε όλους για αυτή την προσπάθεια.

1.png

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών λειτουργεί στην Πάτρα και είναι το πολυπληθέστερο σε εκπαιδευτικό προσωπικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Το Τμήμα έχει 32 μέλη Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ), έναν ομότιμο καθηγητή, και 7 μέλη Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΤΕΠ), ως μόνιμο διδακτικό και εργαστηριακό προσωπικό. Απασχολεί επίσης με προσωρινή σύμβαση πέντε διδάσκοντες με διδακτορικό δίπλωμα και 15 υπότροφους ενισχυτικής διδασκαλίας.

Στον πρώτο κύκλο σπουδών το Τμήμα προσφέρει Πρόγραμμα Σπουδών διάρκειας δέκα ακαδημαϊκών εξαμήνων, το οποίο είναι συμβατό με τα διεθνή πρότυπα και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας αλλά και στις εξελίξεις των επιστημών της Ενέργειας, των Τηλεπικοινωνιών, των Υπολογιστών και της Πληροφορικής.

Το Πρόγραμμα Σπουδών προσφέρει βασική εκπαίδευση διάρκειας έξι εξαμήνων και τέσσερις εξειδικεύσεις (κατευθύνσεις σπουδών) διάρκειας τεσσάρων εξαμήνων, οι οποίες είναι:

  • Ενεργειακών Συστημάτων
  • Σημάτων, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων  Ηλεκτρονικής,
  • Υπολογιστών και Συστημάτων
  • Πληροφορικής

Το τμήμα από το νέο ακαδημαϊκό έτος προσφέρει ενιαίο και αδιάσπαστο τίτλο σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master) στις σύγχρονες υποδομές του στην πόλη της Πάτρας.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΦΚΑ: Έρχονται 700 νέες μόνιμες προσλήψεις με 7.000 ευρώ το μήνα

Νέο ΜΗΤΡΩΟ επιμελητών Βρεφών, Νηπίων, Παιδιών - Χιλιάδες οι προσλήψεις

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

estiasi ergazomeni
Κορονοϊός: Συνεδριάζουν οι ειδικοί για τα μέτρα- Το επικρατέστερο σενάριο
Oι ειδικοί είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στην άρση των μέτρων, καθώς παρά τη σταθεροποίηση του αριθμού των κρουσμάτων, η επιβάρυνση του ΕΣΥ παραμένει...
Κορονοϊός: Συνεδριάζουν οι ειδικοί για τα μέτρα- Το επικρατέστερο σενάριο
Mitsotakis-ipourgiko
Κακοκαιρία - Παραδοχή Μητσοτάκη για τη λάθος διαχείριση: «Συγγνώμη στους πολίτες»
«Υπήρξαν αστοχίες και ανεπάρκειες» λέει ο πρωθυπουργός για τη διαχείριση των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίς»
Κακοκαιρία - Παραδοχή Μητσοτάκη για τη λάθος διαχείριση: «Συγγνώμη στους πολίτες»