ΟΛΜΕ: Καταγγέλλει αναίτιες κατηγορίες σε βάρος εκπαιδευτικού
Η ΟΛΜΕ στο πλευρό του εκπαιδευτικού του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδας, Δάρδαλη Νίκου, ο οποίος κατηγορείται από τον Σύλλογο Γονέων του Σχολείου για ύβρεις και προπηλακισμούς

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταδικάζει την καταγγελία του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδας προς τον εκπαιδευτικό Δάρδαλη Νίκο με ανυπόστατους χαρακτηρισμούς και αναίτιες κατηγορίες για ύβρεις και προπηλακισμούς.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η ΟΛΜΕ, οι γονείς έφτασαν στο σημείο να προσβάλουν τον συνάδελφο λέγοντας ότι «δυστυχώς είναι εν ενεργεία καθηγητής», χωρίς καμία άλλη αναφορά για ένα τέτοιο απαξιωτικό χαρακτηρισμό. 

«Ο ρόλος του Συλλόγου Γονέων δεν είναι να «αξιολογεί» τις προσωπικότητες των εκπαιδευτικών και να «εγκρίνει» ποιους θέλει για το σχολείο στη βάση απαξιωτικών και αστήρικτων προσωπικών επιθέσεων», τονίζει η ΟΛΜΕ.

Μάλιστα, η ΟΛΜΕ σημειώνει πως, «η σχέση του συλλόγου γονέων με τους εκπαιδευτικούς πρέπει να γίνεται στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου με κριτήριο την επίλυση των προβλημάτων του σχολείου σε ένα πνεύμα διαλόγου και όχι σε ένα κλίμα προσωπικών επιθέσεων και πιέσεων που δυναμιτίζουν το ομαλό παιδαγωγικό κλίμα που πρέπει να υπάρχει μέσα στην εκπαιδευτική κοινότητα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια