ΟΛΜΕ: Καταγγέλλει αναίτιες κατηγορίες σε βάρος εκπαιδευτικού
Η ΟΛΜΕ στο πλευρό του εκπαιδευτικού του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδας, Δάρδαλη Νίκου, ο οποίος κατηγορείται από τον Σύλλογο Γονέων του Σχολείου για ύβρεις και προπηλακισμούς

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταδικάζει την καταγγελία του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδας προς τον εκπαιδευτικό Δάρδαλη Νίκο με ανυπόστατους χαρακτηρισμούς και αναίτιες κατηγορίες για ύβρεις και προπηλακισμούς.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η ΟΛΜΕ, οι γονείς έφτασαν στο σημείο να προσβάλουν τον συνάδελφο λέγοντας ότι «δυστυχώς είναι εν ενεργεία καθηγητής», χωρίς καμία άλλη αναφορά για ένα τέτοιο απαξιωτικό χαρακτηρισμό. 

«Ο ρόλος του Συλλόγου Γονέων δεν είναι να «αξιολογεί» τις προσωπικότητες των εκπαιδευτικών και να «εγκρίνει» ποιους θέλει για το σχολείο στη βάση απαξιωτικών και αστήρικτων προσωπικών επιθέσεων», τονίζει η ΟΛΜΕ.

Μάλιστα, η ΟΛΜΕ σημειώνει πως, «η σχέση του συλλόγου γονέων με τους εκπαιδευτικούς πρέπει να γίνεται στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου με κριτήριο την επίλυση των προβλημάτων του σχολείου σε ένα πνεύμα διαλόγου και όχι σε ένα κλίμα προσωπικών επιθέσεων και πιέσεων που δυναμιτίζουν το ομαλό παιδαγωγικό κλίμα που πρέπει να υπάρχει μέσα στην εκπαιδευτική κοινότητα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Γεμίζουν τα νοσοκομεία με μαθητές με διαταραχές συμπεριφοράς και επιθετικότητας

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα