ΟΛΜΕ: Καταγγέλλει αναίτιες κατηγορίες σε βάρος εκπαιδευτικού
Η ΟΛΜΕ στο πλευρό του εκπαιδευτικού του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδας, Δάρδαλη Νίκου, ο οποίος κατηγορείται από τον Σύλλογο Γονέων του Σχολείου για ύβρεις και προπηλακισμούς

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταδικάζει την καταγγελία του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδας προς τον εκπαιδευτικό Δάρδαλη Νίκο με ανυπόστατους χαρακτηρισμούς και αναίτιες κατηγορίες για ύβρεις και προπηλακισμούς.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η ΟΛΜΕ, οι γονείς έφτασαν στο σημείο να προσβάλουν τον συνάδελφο λέγοντας ότι «δυστυχώς είναι εν ενεργεία καθηγητής», χωρίς καμία άλλη αναφορά για ένα τέτοιο απαξιωτικό χαρακτηρισμό. 

«Ο ρόλος του Συλλόγου Γονέων δεν είναι να «αξιολογεί» τις προσωπικότητες των εκπαιδευτικών και να «εγκρίνει» ποιους θέλει για το σχολείο στη βάση απαξιωτικών και αστήρικτων προσωπικών επιθέσεων», τονίζει η ΟΛΜΕ.

Μάλιστα, η ΟΛΜΕ σημειώνει πως, «η σχέση του συλλόγου γονέων με τους εκπαιδευτικούς πρέπει να γίνεται στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου με κριτήριο την επίλυση των προβλημάτων του σχολείου σε ένα πνεύμα διαλόγου και όχι σε ένα κλίμα προσωπικών επιθέσεων και πιέσεων που δυναμιτίζουν το ομαλό παιδαγωγικό κλίμα που πρέπει να υπάρχει μέσα στην εκπαιδευτική κοινότητα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kykloforiakes_rythmiseis_dromoi
Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο Κέντρο της Αθήνας την Κυριακή: Ποιοι δρόμοι κλείνουν
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας: Ποιοι δρόμοι κλείνουν την Κυριακή 5 Απριλίου
Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο Κέντρο της Αθήνας την Κυριακή: Ποιοι δρόμοι κλείνουν