Thumbnail
Η πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα, από το νοσοκομείο του Ναυπλίου. 

Θυμίζουμε πως η κα Γιαννάκου είχε μεταφερθεί εκτάκτως το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Σύμφωνα με το τοπικό site argolikeseidhseis.gr, η πρώην υπουργός βρισκόταν στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Κρανίδι Ερμιονίδας, όπου αισθάνθηκε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στις 10 το βράδυ στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Ναυπλίου έχουν προχωρήσει σε εξετάσεις αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για υγείας της πρώην υπουργού.

Tο πρωί της Κυριακής (20.06.2021) την βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Ιωάννης Μαλτέζος και ο πρώην Νομάρχης Αργολίδας και γιατρός, Βασίλης Σωτηρόπουλος, καθώς τους συνδέει μακρά φιλία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ntountouka-1021x580_1_0.jpg
Στάση εργασίας στην Άρτα για τα σχολεία: Οι εκπαιδευτικοί λένε «Δεν είμαστε αναλώσιμοι!»
Η φωνή των εκπαιδευτικών δυναμώνει: 2ωρη πανελλαδική στάση εργασίας και κινητοποιήσεις
Στάση εργασίας στην Άρτα για τα σχολεία: Οι εκπαιδευτικοί λένε «Δεν είμαστε αναλώσιμοι!»
Νίκος Παπαιωάννου
Σε Κωνσταντινούπολη και Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Παιδείας Νίκος Παπαιώαννου
Συναντήσεις με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, επισκέψεις σε ελληνικά σχολεία και συμμετοχή σε συνέδριο
Σε Κωνσταντινούπολη και Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Παιδείας Νίκος Παπαιώαννου
Ο αγώνας της ΕΟΚΑ στην Κύπρο
Διαδικτυακή Ημερίδα: Ο Αγώνας της ΕΟΚΑ στην Κύπρο (1955–1959): Ιστορική Κατανόηση και Διδακτική Αξιοποίηση
Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, στις 19:00, η διαδικτυακή ημερίδα «Ο Αγώνας της ΕΟΚΑ στην Κύπρο (1955–1959): Ιστορική Κατανόηση και Διδακτική Αξιοποίηση»
Διαδικτυακή Ημερίδα: Ο Αγώνας της ΕΟΚΑ στην Κύπρο (1955–1959): Ιστορική Κατανόηση και Διδακτική Αξιοποίηση