Αναπληρωτές - Λέσβος: Συγκέντρωση την Τετάρτη στην πλατεία Σαπφούς
Κάλεσμα σε συγκέντρωση την Τετάρτη, στις 10:30πμ στην Πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη κάνει η Πρωτοβουλία αναπληρωτών ωρομισθίων και ελαστικά εργαζομένων στην εκπαίδευση

Σε απεργία καλεί η Πρωτοβουλία αναπληρωτών ωρομισθίων και ελαστικά εργαζομένων στην εκπαίδευση την Τετάρτη 16 Ιουνίου ενώ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στις 10:30πμ στην Πλατεία Σαπφούς, την ίδια ημέρα, ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη.

Αναλυτικά το κάλεσμα

Τετάρτη 16 Ιουνίου οι αναπληρωτές απεργούμε! Μαζί με όλους τους εκπαιδευτικούς, μαζί με όλους τους εργαζόμενους του Δημόσιου τομέα, μαζί με εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα, για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό νομοσχέδιο- έκτρωμα !

Οι αναπληρωτές ξέρουμε καλά τι θα πει «διευθέτηση» του εργάσιμου χρόνου, τι θα πει ευέλικτη απασχόληση!  Δε θα επιτρέψουμε να μετατρέψουν εμάς και τους μαθητές μας σε σκλάβους του 21ου αιώνα! Δε θα τους αφήσουμε να μετατρέψουν τους εργαζόμενους σε «αναλώσιμους», που θα ξεζουμίζονται όποτε και για όσο απαιτούν οι εργοδότες και τα κέρδη τους!  Δε διαπραγματευόμαστε το δικαίωμα όλων μας στη μόνιμη και σταθερή δουλειά!

Η επιτυχημένη απεργία στις 10/6 έστειλε το μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι καταδικάζουν ολοκληρωτικά το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης! Συνεχίζουμε την Τετάρτη, ακόμα πιο μαζικά και μαχητικά, βαίνουμε στον δρόμο, για να ακουστεί παντού ότι «το νομοσχέδιο- τερατούργημα θα πάει στα σκουπίδια!» Η ΓΣΕΕ εδώ και τώρα να κηρύξει απεργία, οι εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μην τους αφήσουμε να τσακίσουν τη ζωή μας!

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Οι εργαζόμενοι έχουμε τη δύναμη να φέρουμε τα πάνω- κάτω, να εμποδίσουμε τα σχέδια της Κυβέρνησης, να διεκδικήσουμε δουλειά και ζωή με δικαιώματα!! Όλοι στον αγώνα!! Όλοι στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Τετάρτης με τα σωματεία μας!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 16 Ιουνίου  10:30πμ Πλατεία Σαπφούς!!!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές  ειδήσεις σήμερα

Προκλητικός ο θείος του Γυναικοκτόνου: "Δεν είστε όλοι θύματα"

Νέες Χιλιάδες Προσλήψεις αναπληρωτών σήμερα - ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 

Η ΕΥΚΟΛΗ ONLINE Πιστοποίηση Αγγλικών ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να δώσετε εξετάσεις σε προφορικά και έκθεση

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε όλα τα σχολεία - Αυτό είναι το 9ΜΗΝΟ σεμινάριο που μοριοδοτεί Διορισμούς - προσφορές εκπαιδευτικών

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ (ΜΟΝΟ 25 ΕΥΡΩ το μήνα) κ.α.  - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 24/9

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

ΕΟΠΠΕΠ: Ξεκίνησαν οι εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων μη τυπικής εκπαίδευσης
Ξεκίνησαν την Παρασκευή οι εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης - Ημερομηνίες
ΕΟΠΠΕΠ: Ξεκίνησαν οι εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων μη τυπικής εκπαίδευσης
Σχολεία: Αισιοδοξία από τον Θάνο Πλεύρη - «Τα σχολεία θα μείνουν ανοιχτά»
Ο Θάνος Πλεύρης εμφανίζεται αισιόδοξος για τη λειτουργία των σχολείων, υποστηρίζοντας ότι θα παραμείνουν ανοιχτά
Σχολεία: Αισιοδοξία από τον Θάνο Πλεύρη - «Τα σχολεία θα μείνουν ανοιχτά»