Σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας: «Αρνούμαι τα πάντα» λέει ο 56χρονος
Ο ίδιος είχε καταγγελθεί στις αρχές Μαϊου άλλες δύο φορές για σεξουαλική παρενόχληση, με καταγγέλλουσες δύο 20χρονες στην περιοχή των Πεύκων

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασε λίγο μετά τις 12, το πρωί της Τετάρτης, ο 56χρονος άντρας, ο οποίος τη Δευτέρα καταγγέλθηκε ότι παρενόχλησε 16χρονη μαθήτρια στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, προτείνοντάς της να μπει στο αυτοκίνητό του για να τη μεταφέρει στον προορισμό της.

Ο ίδιος κατά την άφιξη του στα δικαστήρια, το μόνο που τόνισε είναι «αρνούμαι τα πάντα».

Όπως είναι ήδη γνωστό, σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε απόπειρα και απειλή, ενώ οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Ο 56χρονος παρέμεινε υπό κράτηση καθώς το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε να δικαστεί για τα πλημμελήματα της απόπειρας παράνομης βίας και της απειλής, ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για σήμερα, Τετάρτη, διατηρώντας μέχρι τότε την κράτησή του.

Σε ερώτηση από το δικαστήριο για την επαγγελματική του ιδιότητα, ο ίδιος δήλωσε ότι είναι «καθηγητής σε Επαγγελματικό Λύκειο», ενω στο γραφείο της εισαγγελέας ποινικής δίωξης, αναφερόμενος στο περιστατικό, έκανε λόγο για «παρεξήγηση».

Υπενθυμίζεται πως όπως γνωστοποίησε η ΕΛ.ΑΣ., ο ίδιος είχε καταγγελθεί στις αρχές Μαϊου άλλες δύο φορές, το πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου, για σεξουαλική παρενόχληση, με καταγγέλλουσες δύο 20χρονες στην περιοχή των Πεύκων. Για τα δύο αυτά παραστατικά, με εντολή εισαγγελέα διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας θα κληθούν να καταθέσουν οι καταγγέλλουσες.

Η σύλληψή του έγινε κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και μόλις λίγες ώρες μετα από μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας της 16χρονης στην αστυνομία, όταν η κόρη του τον πληροφόρησε για όσα είχαν προηγηθεί.

Σύμφωνα με την ανήλικη, κινούμενη πεζή, καθ’ οδόν για το σχολείο, είχε ζητήσει πληροφορίες από τον 56χρονο για έναν δρόμο και εκείνος της πρότεινε να τη μεταφέρει στον προορισμό της με το αυτοκίνητό του. Όταν η 16χρονη αρνήθηκε, φέρεται να την ακολούθησε, επανερχόμενος με την ίδια πρόταση να μπει στο όχημα.

Πηγή: thesstoday.gr

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

επίδομα μητρότητας
Η μητρότητα στην εκπαίδευση: Τα αιτήματα για ίσα δικαιώματα στις αναπληρώτριες
Παρέμβαση εκπαιδευτικών για την άρση ανισοτήτων στις άδειες και την προστασία της μητρότητας στον χώρο της εκπαίδευσης
Η μητρότητα στην εκπαίδευση: Τα αιτήματα για ίσα δικαιώματα στις αναπληρώτριες
paidikoi stathmoi.jpg
Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ μέσω ΕΕΤΑΑ: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για το 2026–2027
Ξεκινά η διαδικασία για χιλιάδες οικογένειες – Τα εισοδηματικά κριτήρια, οι δικαιούχοι και το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα
Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ μέσω ΕΕΤΑΑ: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για το 2026–2027
epidomata OPEKA plirwmi Avgoustos
Επίδομα 409 ευρώ κάθε μήνα από τον ΟΠΕΚΑ: Ποιοι το δικαιούνται και πώς γίνεται η αίτηση
Οικονομική στήριξη για ανασφάλιστους υπερήλικες χωρίς σύνταξη – Τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια
Επίδομα 409 ευρώ κάθε μήνα από τον ΟΠΕΚΑ: Ποιοι το δικαιούνται και πώς γίνεται η αίτηση