Σπουδαστές ΕΠΑΣ - ΟΑΕΔ: Κινητοποίηση στις 10 Μαΐου
Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας κάνουν οι σπουδαστές ΕΠΑΣ - ΟΑΕΔ Ηρακλείου Κρήτης, τη Δευτέρα 10 Μαΐου στις 12:00 μ.μ.

Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας κάνουν οι σπουδαστές ΕΠΑΣ - ΟΑΕΔ Ηρακλείου Κρήτης, τη Δευτέρα 10 Μαΐου στις 12:00 μ.μ., στην Περιφέρεια Κρήτης (πλατεία Ελευθερίας), με βασικό μας αίτημα την ψήφιση μεταβατικών διατάξεων για την αποφοίτηση μας με πτυχία σύμφωνα με την εγκύκλιο εγγραφής μας στις σχολές.

Αναλυτικά

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 21/4/2021 αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Κρήτης (πλατεία Ελευθερίας) τη Δευτέρα στις 10/5/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, με βασικό μας αίτημα την ψήφιση μεταβατικών διατάξεων για την αποφοίτηση μας με πτυχία σύμφωνα με την εγκύκλιο εγγραφής μας στις σχολές και όχι με τον νέο νόμο 4763/2020 που υποβαθμίζει τα πτυχία μας.

Παράλληλα θα παραδώσουμε ψήφισμα ζητώντας:

● Να μην υποβαθμιστεί η αξία του πτυχίου από επίπεδο 4 (ν.3475/2006) σε επίπεδο 3 το οποίο δίνει μια απλή βεβαίωση σπουδών αντί πτυχίου.

● Να υπάρξει ενίσχυση των σπουδαστών που δεν εργάζονται και συνεπώς δεν έχουν κάποιο οικονομικό βοήθημα.

● Να ενισχυθούν τα εργαστήρια με περισσότερο εργαστηριακό υλικό.

● Προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών.

● Κατάργηση άμεσα της μεταγυμνασιακής κατάρτισης του Ν.4763/2020.

Καλούμε όλα τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους καθώς και τους σπουδαστές στα δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα των σπουδαστών των ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες 2021: Νέες οδηγίες για τα self tests

ΑΣΕΠ: Ποιες είναι οι 5 προκηρύξεις που διορίζουν στο Δημόσιο

Τα Θέματα και οι λύσεις στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 (Δείτε τα πρώτοι εδώ)

ΜΟΝΟ ΜΕ  25 ευρώ το μήνα τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ κ.α. - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε όλα τα σχολεία - Αυτό είναι το νέο σεμινάριο που μοριοδοτεί

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ του GoLearn με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listenin (ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ) - ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΣΕΠ

σχετικά άρθρα

1821
«ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»: Διήμερη προβολή σε 18 πόλεις της Ελλάδας
Σήμερα και αύριο η «ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» προβάλλεται στις όψεις κτηρίων 18 πόλεων σε όλη την Ελλάδα - Δυνατότητα προβολής live streaming
«ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»: Διήμερη προβολή σε 18 πόλεις της Ελλάδας