Self test: Εξώδικο στον διευθυντή από τον πατέρα του μαθητή που εναντιώνεται
Ελεύθερος με ρητή δικάσιμο ο πατέρας μαθητή που εναντιώνεται στo self test - Ζητά οικονομική αποζημίωση από τον διευθυντή του σχολείου

Οικονομική αποζημίωση ζητά με εξώδικο από τον διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Θέρμης ο 58χρονος πατέρας του μαθητή που δεν του επέτρεψαν να προσέλθει στην τάξη για μάθημα το πρωί της Δευτέρας χωρίς να φέρει μαζί του τη σχετική βεβαίωση του self test.

Σημειώνεται ότι σήμερα, Τετάρτη ο μαθητής δεν πήγε καθόλου στο σχολείο.

Ο διευθυντής του σχολείου σύμφωνα με το thesstoday.gr, αποκάλυψε πως ο πατέρας του μαθητή απάντησε με εξώδικο εις βάρος του, ζητώντας οικονομική αποζημίωση με πόσο που θα ορίσει ο 58χρονος.

«Ενημερώθηκα ότι ο πατέρας του μαθητή έκανε εξώδικο εις βάρος μου γιατί ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν κάνω αυτά που λέει το Σύνταγμα και αυτά τα οποία θεωρεί αυτός σωστά» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «είμαι διευθυντής σχολείου και ένας διευθυντής πρέπει να αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες, αναλαμβάνω την ευθύνη αυτών που κάνω και είμαι μπροστά σε περιπτώσεις που δεν μπορούμε να αποφύγουμε».

Επίσης ο διευθυντής του σχολείου απηύθυνε έκκληση στους γονείς των μαθητών να προσέχουν τα παιδιά τους, γιατί όπως τόνισε χαρακτηριστικά «οι καιροί είναι δύσκολοι».

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας συνελήφθη ο 58χρονος πατέρας του μαθητή, σε συνέχεια μήνυσης που υπέβαλε ο διευθυντής του σχολείου. Είχε προηγηθεί ένταση, όταν ο 58χρονος μετέβη στο 1ο ΓΕΛ Θέρμης και διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δεν επετράπη στον γιο του να μπει στην τάξη του για μάθημα.

Την Τρίτη, ο μαθητής ήρθε στο σχολείο και μάλιστα μετά από συστάσεις του διευθυντή για την προσκόμιση του self test δεν δεχόταν να φύγει από το αύλειο χώρο. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος βρήκε τρόπο να μπει στην τάξη του, με τον διευθυντή τελικά να αποφασίζει την αναβολή του μαθήματος.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές Αρχές και ζητήθηκε από την αστυνομία να διερευνήσει το περιστατικό. Η μήνυση αφορά τα αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης, της διέγερσης σε ανυπακοή και της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας. 

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, εξύβριση-απειλή, απείθεια και διέγερση σε ανυπακοή, ενώ μέχρι να οριστεί δικάσιμος αφέθηκε ελεύθερος. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δημόσιοι υπάλληλοι στο Δημόσιο
Νέο Μητρώο εφορίας: Τι αλλάζει με τα έντυπα Α110, Δ210 και Δ211 – Όλες οι κινήσεις για ΑΦΜ και επιχειρήσεις ψηφιακά
Από την απόδοση ΑΦΜ έως την έναρξη επιχείρησης χωρίς ΔΟΥ: Ο πλήρης οδηγός της ΑΑΔΕ για τις νέες δηλώσεις Μητρώου
Νέο Μητρώο εφορίας: Τι αλλάζει με τα έντυπα Α110, Δ210 και Δ211 – Όλες οι κινήσεις για ΑΦΜ και επιχειρήσεις ψηφιακά
εορταστικο ωραρίο
Ενισχυμένα τα δρομολόγια Μετρό τις δύο τελευταίες Κυριακές του έτους
Η ΣΤΑΣΥ προχωρά σε αύξηση συχνοτήτων στο Μετρό 21 & 28 Δεκεμβρίου, ενόψει ανοιχτών καταστημάτων και αυξημένης κίνησης – Τροποποιήσεις στη Γραμμή 7...
Ενισχυμένα τα δρομολόγια Μετρό τις δύο τελευταίες Κυριακές του έτους
elon_mask
Έλον Μασκ: «Το χρήμα θα εξαφανιστεί» – Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει ριζικά εργασία και μισθούς
Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο προβλέπει ένα μέλλον όπου η δουλειά θα είναι προαιρετική και η οικονομία όπως τη γνωρίζουμε παρωχημένη
Έλον Μασκ: «Το χρήμα θα εξαφανιστεί» – Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει ριζικά εργασία και μισθούς