dioikitiki_epistimi_elmepa
Διαδικτυακή ενημέρωση -παρουσίαση για το τμήμα Διοικητική Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

Διαδραστική Διαδικτυακή Ενημέρωση από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ σε  Υποψηφίους Πανελληνίων Εξετάσεων 2021

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση  συμβουλευτικής ενημέρωσης την Πέμπτη 22/4 και Παρασκευή 23/4 που θα αφορά:

dioikitiki-epistimi-texnologia

Η διαδικτυακή ενημέρωση θα έχει σημαντικά στοιχεία καινοτομίας: 

  1. Η ενημέρωση θα γίνει ψηφιακά όπως ακριβώς θα γινόταν κι από κοντά σε μικρές ομάδες (μαθητών) με διαδραστικότητα, ώστε να μπορεί να υπάρξει αλληλεπίδραση και ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες. Θα προσομοιώσει μια διάλεξη μαθήματος στο Πανεπιστήμιο όπως θα γινόταν διά ζώσης εφαρμόζοντας τις αρχές του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, που θα αποτελέσει και το θέμα του νέου Μεταπτυχιακού του Τμήματος.
  2. Οι υποψήφιοι φοιτητές επιλέγουν την ώρα που είναι διαθέσιμοι για να ενημερωθούν κατανεμημένα από καθηγητή του Τμήματος. Οι μαθητές θα χωριστούν σε εικονικές τάξεις  που θα δημιουργηθούν δυναμικά από τις δηλώσεις συμμετοχής.
  3. Η ενημέρωση θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα με τη σύντομη ανάπτυξη εκπαιδευτικού θέματος συναφές με το αντικείμενο του Τμήματος (οικονομία και διοίκηση, ψηφιακός μετασχηματισμός, επιστήμη δεδομένων, ψηφιακό μάρκετινγκ, startup επιχειρηματικότητα).  
  4. Η φόρμα θα λειτουργεί και μετά την ενημέρωση στον ίδιο σύνδεσμο παίρνοντας τη μορφή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ώστε όποιος επιθυμεί οποιαδήποτε στιγμή να μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον και για επόμενη ενημέρωση. Οι επόμενες ενημερώσεις θα προγραμματιστούν δυναμικά μετά την περίοδο του Πάσχα μέχρι και την περίοδο συμπλήρωσης μηχανογραφικών σύμφωνα με τις αιτήσεις των υποψηφίων και οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις με email σχετικά με τις επόμενες ενημερώσεις.
ypotrofies-mesogeiako-panepistimio

Οι υποψήφιοι φοιτητές αλλά και όσοι γενικά ενδιαφέρονται (λ.χ. γονείς), συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα μέχρι και Τετάρτη 21/4, θα ενημερωθούν στο προσωπικό τους email για το σύνδεσμο της διαδικτυακής ενημέρωσης που θα γίνει Πέμπτη 22/4 και Παρασκευή 23/4, σύμφωνα με τις ώρες που θα επιλέξουν στη φόρμα. 

Φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/xGM3Z4JVPytRmieDA

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεχνητη νοημοσυνη
Το σχολείο γίνεται 3D κόσμος: Το ελληνικό εργαλείο που «σπάει» τους τοίχους της τάξης
Η πλατφόρμα που μεταμορφώνει την εκπαίδευση και κάνει το μάθημα παιχνίδι - Το να μιλάς για τον Παρθενώνα είναι σημαντικό. Το να τον περπατάς μαζί...
Το σχολείο γίνεται 3D κόσμος: Το ελληνικό εργαλείο που «σπάει» τους τοίχους της τάξης
Πρωτομαγιά
Δάσκαλοι στον τοίχο της Καισαριανής, Πρωτομαγιά του 1944. «…Ν’ ανθίσει γέλιο στις ματιές, να λάμψει ο κόσμος όλος…»
Η Πρωτομαγιά του 1944 δεν είναι απλώς άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της Κατοχής
Δάσκαλοι στον τοίχο της Καισαριανής, Πρωτομαγιά του 1944. «…Ν’ ανθίσει γέλιο στις ματιές, να λάμψει ο κόσμος όλος…»
Υπουργείο Παιδείας
Myschool και ΟΠΣΥΔ: Οι διοικητικοί υπάλληλοι απαιτούν συμμετοχή για να μη μείνουν τα έργα… στα χαρτιά
Διοικητικοί υπάλληλοι ζητούν ρόλο στις Ομάδες Εργασίας για την ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του υπουργείου Παιδείας
Myschool και ΟΠΣΥΔ: Οι διοικητικοί υπάλληλοι απαιτούν συμμετοχή για να μη μείνουν τα έργα… στα χαρτιά