self-test_av
Γίνεται προσπάθεια να πειστούν οι «μεμονωμένες περιπτώσεις αρνητών των self test, λέει ο γ.γ. του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης

Μετά τα σκηνικά που σημειώθηκαν, προ ημερών, σε σχολείο του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης είπε ότι γίνεται προσπάθεια να πειστούν οι μεμονωμένες περιπτώσεις αρνητών των self tests.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Αλ. Κόπτσης ανέφερε ότι η διαδικασία της αυτοδιάγνωσης στα σχολεία εξελίσσεται ομαλά. «H νομοθεσία τηρείται όπως προβλέπει η ΚΥΑ. Κανείς δεν μπαίνει στο σχολείο χωρίς να τηρεί τα μέτρα του υπουργείου Υγείας» ξεκαθάρισε και συμπλήρωσε: «Είναι εντελώς μεμονωμένα (σ.σ. τα περιστατικά). Η έκταση που τους δόθηκε είναι δυσανάλογη με τη βαρύτητα τους» είπε, σχολιάζοντας τα γεγονότα.

Όσο για τα fake news περί παιδομαζωμάτων και δομών Covid, ο κ. Κόπτσης τα χαρακτήρισε «αστειότητες» και είπε ότι ξεπερνούν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αίγινα
Υγειονομική «βόμβα» στην Αίγινα: Ακατάλληλο για κάθε χρήση το νερό
Συναγερμός στο νησί μετά τον εντοπισμό επικίνδυνων μικροβιακών φορτίων στις γεωτρήσεις – Απαγόρευση για πόση, μπάνιο και μαγείρεμα
Υγειονομική «βόμβα» στην Αίγινα: Ακατάλληλο για κάθε χρήση το νερό