Συμβολική κατάληψη στο ΠΑΜΑΚ
Συμβολική κατάληψη στο ΠΑΜΑΚ - Ζητούν την αθώωση όλων των συλληφθέντων στη διάρκεια των δράσεων κατά του νέου νόμου Κεραμέως - Χρυσοχοΐδη

Συμβολική κατάληψη στο κτίριο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) πραγματοποιούν από το πρωί μέλη φοιτητικών παρατάξεων, που αντιδρούν στην εφαρμογή των διατάξεων του νόμου 4777/20 για τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και το όριο φοίτησης.

Οι φοιτητές του ΠΑΜΑΚ ζήτησαν από τα μέλη διδακτικού και διοικητικού προσωπικού που προσήλθαν το πρωί να αποχωρήσουν και να μην μπουν στο κτίριο όσες ώρες θα διαρκέσει η κατάληψη. Αιτήματα της κατάληψης, μεταξύ άλλων, είναι η «αθώωση όλων των συλληφθέντων ατόμων από τις δράσεις/κινητοποιήσεις κατά του νέου νόμου, το άνοιγμα ων φοιτητικών εστιών του ΠΑΜΑΚ και το άνοιγμα των σχολών με όλα τα απαραίτητα μέτρα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βενζινη
Απεργία στα βενζινάδικα προ των πυλών - Ελήφθη απόφαση, μένει η ανακοίνωση
Η τελική απόφαση, ωστόσο, παραμένει ανοιχτή και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη σημερινή συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Απεργία στα βενζινάδικα προ των πυλών - Ελήφθη απόφαση, μένει η ανακοίνωση
Απεργία, ΑΔΕΔΥ, κινητοποίηση
«Παραλύει» η Αθήνα με τριπλή απεργία – Στους δρόμους γιατροί, εφοριακοί και ταξί
Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα Πέμπτη 19/3, πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις και τι ζητούν οι εργαζόμενοι – Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική
«Παραλύει» η Αθήνα με τριπλή απεργία – Στους δρόμους γιατροί, εφοριακοί και ταξί