pistopoihsh agglikwn LTE golearn AEP
sholi-oikonomikon-epistimon-dioikisis
Γνωρίστε τα Προπτυχιακά & Μεταπτυχιακά προγράμματα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης: Προγράμματα Σπουδών διαχρονικά, επίκαιρα που προφέρουν ευκαιρίες για  πολλαπλές επαγγελματικές επιλογές

Εξ αποστάσεως σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας στο ψηφιακό, δημόσιο, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ)

Οι Αστυνομικές Σπουδές αναβαθμίζουν τις γνώσεις και τις ικανότητες των αποφοίτων της Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου και προσφέρουν ευκαιρίες για συνέχιση της σταδιοδρομίας τους. Η Διοίκηση Επιχειρήσεων, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, είναι ένας ‘κλασικός’, δημοφιλής και παγκοσμίως αναγνωρισμένος κλάδος σπουδών που σχετίζεται με κάθε τομέα της σύγχρονης ανθρώπινης κοινωνίας.

Ο χώρος των Οικονομικών σπουδών συνδυάζει τις θετικές επιστήμες (μαθηματικά) και τις κοινωνικές επιστήμες με ευκαιρίες απασχόλησης και εφαρμογές σε πολλούς τομείς (π.χ. επιχειρήσεις, διεθνείς σχέσεις, εκπαίδευση, υγεία κ.λπ.).  

Το Δίκαιο και ο χώρος της Δικαιοσύνης υπό το πρίσμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαπνέει ολοένα και περισσότερο το δίκαιο των κρατών μελών, προσφέροντας  πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Η Διοίκηση Μονάδων Υγείας παρέχει εξιδεικευμένες γνώσεις διοίκησης στον νευραλγικό και ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Η Διοίκηση Έργου (Project Management) συνδυάζει γνώσεις και πρακτικές διοίκησης, ποιότητας και τεχνολογίας γεγονός που την καθιστά απαραίτητη σε πολλούς επιχειρηματικούς κλάδους.

Οι Επιστήμες της Αγωγής προσφέρουν σημαντικό θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο στους επαγγελματίες της εκπαίδευσης.

Μια  καριέρα ως στέλεχος στον τραπεζικό ή χρηματοπιστωτικό χώρο, όπου οι αλλαγές είναι συνεχόμενες και ραγδαίες, υποστηρίζεται κατάλληλα με σπουδές χρηματοοικονομικής ή διαχείρισης κινδύνων.

Στο ΑΠΚΥ μπορείς να επιλέξεις ένα από τα παρακάτω προγράμματα σπουδών ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις επιδιώξεις σου:

Προπτυχιακό επίπεδο

  • Αστυνομικές Σπουδές (για τους αποφοίτους της Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου)
  • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Οικονομικά (με 3 κατευθύνσεις ειδίκευσης)

Μεταπτυχιακό επίπεδο

  • Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (με 2 κατευθύνσεις ειδίκευσης)
  • Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στην ελληνική ή ΜΒΑ στην αγγλική γλώσσα
  • Διοίκηση Μονάδων Υγείας
  • Διοίκηση, Τεχνολογία και Ποιότητα
  • Επιστήμες της Αγωγής ( με 5 κατευθύνσεις ειδίκευσης)
  • Τραπεζική και Χρηματοοικονομική
  • Enterprise Risk Management

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Με σημαντική εξειδίκευση και τεχνογνωσία δεκαπενταετίας, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο της χώρας που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Παρέχει την πολύτιμη ευκαιρία σε όλους όσοι το επιθυμούν να σπουδάσουν από τον προσωπικό τους χώρο και στον δικό τους χρόνο και να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών με προσιτά δίδακτρα, με ευέλικτη οικονομική πολιτική και με τη χορήγηση αριθμού υποτροφιών.  Η εκπαιδευτική διαδικασία υποστηρίζεται από Υπερσύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης, εφαρμογές και εργαλεία με χρυσά βραβεία στα Cyprus Education Leaders Awards 2019 & 2020. Φυσική παρουσία απαιτείται μόνο στην τελική εξέταση των Θεματικών Ενοτήτων. Εξεταστικά κέντρα οργανώνονται στην Κύπρο και στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη) και, υπό προϋποθέσεις, σε τρίτες χώρες.

Προγράμματα Σπουδών και Διά Βίου Μάθησης σε εύρος επιστημονικών πεδίων

Το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 οι τρεις Σχολές του ΑΠΚΥ (Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών, Θετικών & Εφαρμοσμένων Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών & Διοίκησης) προσφέρουν 4 προπτυχιακά, 21 μεταπτυχιακά και 17 κατευθύνσεις σε διδακτορικά προγράμματα σπουδών. Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, όλα τα Προγράμματα Σπουδών αναγνωρίζονται με βάση τις διαδικασίες του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα,  την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy.

Αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 γίνονται δεκτές έως τις 25 Μαΐου 2021, μόνο μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου, https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

www.ouc.ac.cy

Tηλ: (357) 22 411600

Email: [email protected] | [email protected]

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Το νέο αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής για μοριοδότηση εκπαιδευτικών

ΑΣΕΠ: Ποια σεμινάρια Πανεπιστημίων μοριοδοτούν στους Πίνακες ΕΙΔΙΚΗΣ αλλά και ΓΕΝΙΚΗΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

fotia epimelitirio
Πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη: Δεκάδες μαθητές απεγκλωβίστηκαν από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο (Vid)
Δεκάδες μαθητές απεγκλωβίστηκαν από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά - Στο κτίριο στεγάζεται εκπαιδευτήριο
Πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη: Δεκάδες μαθητές απεγκλωβίστηκαν από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο (Vid)
Αρετή Γεωργιλή: Συνελήφθη άνδρας για τον ξυλοδαρμό της αρχαιολόγου
«Έζησα για 5' αυτό που πολλές γυναίκες τραβούν πιθανά κάθε μέρα. Έδειρε γιατί μπορούσε. Τόσο απλά» κατήγγειλε η αρχαιολόγος Αρετή Γεωργιλή
Αρετή Γεωργιλή: Συνελήφθη άνδρας για τον ξυλοδαρμό της αρχαιολόγου
foititis_traumatias_apth
ΑΠΘ: Την αστυνομική βία και τον τραυματισμό φοιτητή καταδικάζει το ΕΚΑ
«Η πρόθεση της κυβέρνησης για εγκατάσταση της πανεπιστημιακής αστυνομίας είναι η αμφισβήτηση του φοιτητικού κινήματος και οι αγώνες του»,...
ΑΠΘ: Την αστυνομική βία και τον τραυματισμό φοιτητή καταδικάζει το ΕΚΑ