komotini dpth
Κατάληψη στην Πρυτανεία του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Κομοτηνή, από φοιτητές - «Όχι» στο νέο νόμο για τα ΑΕΙ

Κατάληψη πραγματοποιούν φοιτητές από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πρυτανεία του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι φοιτητές εισήλθαν στο κτίριο όπου στεγάζεται η Πρυτανεία εντός της Πανεπιστημιούπολης και επέδωσαν επιστολή ενάντια στον νόμο για τα ΑΕΙ. Σημειώνεται ότι δεν έχει αναφερθεί ένταση.

Οι φοιτητές πραγματοποιούν συνέλευση για τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους.

Σύμφωνα με το xronos.gr, οι φοιτητές πέταξαν τρικάκια που μεταξύ άλλων έγραφαν τα εξής: «Άμεση κατάργηση του χουντικού νομοσχεδίου Κεραμέως-Χρυσοχοϊδη / Έξω η συμμορία της ΕΛ.ΑΣ. από τις σχολές μας».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα