ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Καλά τα νέα για τις εξετάσεις Αγγλικών σε όλη την Ελλάδα
Τι άλλαξε μία και καλή στις εξετάσεις των Aγγλικών σε όλη την Ελλάδα - Αυτή είναι η Πιστοποίηση που πλέον επιλέγει η πλειοψηφία των ενηλίκων καθώς μπορούν να δώσουν όποτε θέλουν (έχει τηλεξετάσεις κάθε ημέρα και ώρα) από τον υπολογιστή του σπιτιού του και είναι εύκολη με ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ και αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

Η Πιστοποίηση Αγγλικών LTE που παρέχει ο καταξιωμένος εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn σε όλη την Ελλάδα έλυσε μέσα στους μήνες της καραντίνας τα χέρια χιλιάδων ενήλικών αλλά και ανήλικων μαθητών δίνοντας ΕΥΚΟΛΑ - ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (Μόλις με 135 ευρώ) Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας Αγγλικών με δια βίου ισχύ έως και C2 (Αναγνωρισμένη ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ) μέσω ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗΣ από το σπίτι με ένα τεστ μόνο σε 56 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που ΔΕΝ εμπεριέχει προφορικά και έκθεση (ΜΟΝΟ reading και Listening)!

Εύκολα, ευέλικτα και οικονομικά λάβε δια βίου την Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας για μοριοδότηση και Μεταπτυχιακά

Χιλιάδες ενήλικες αλλά και παιδιά κάτω των 18 ετών βρέθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε μεγάλο αδιέξοδο καθώς από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα μας το 2020 οι εξετάσεις των αγγλικών για πτυχία γλωσσομάθειας που αφορούν όλα τα επίπεδα (είτε B2, είτε C1, είτε C2) δεν διεξάγονται λόγω των μέτρων.

Ανατροπή με καλά νέα για τις εξετάσεις - Πάνω από 35.000 που έκλεισαν να εξεταστούν μέσα σε λίγους μήνες

Ο ΑΣΕΠ τον Δεκέμβριο αναγνώρισε την Πιστοποίηση Αγγλικών LTE (δείτε περισσότερα εδώ) η οποία παρέχεται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως (τηλεξέταση από το σπίτι) σε όλη την Ελλάδα από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό GoLearn, ο οποίος παρέχει αποκλειστικά και mock tests σε χιλιάδες υποψήφιους  τα οποία προσομοιώνουν την εξέταση! 

Εδώ μπορείτε να δείτε τo ΦΕΚ και εδώ την απόφαση αναγνώρισης από το site του ΑΣΕΠ

Μόνο Reading - Listening στην τηλεξέταση (ούτε προφορικά - ούτε έκθεση)

Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει στρέψει σε χιλιάδες ανθρώπους να δώσουν αυτή την εξέταση που παρέχει το Golearn είναι η ευελιξία που έχει καθώς δεν είναι αναγκαστικό να εξεταστεί κάποιος στα προφορικά και στην έκθεση που ομολογουμένως είναι το μεγάλο αγκάθι

Εξετάζεται μόνο σε Reading - Listening

Κάθε ημέρα δίνουν δεκάδες ενήλικες και μαθητές

Μέσω του GoLearn ο υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να δώσει όποτε θελήσει ο ίδιος από το σπίτι του μέσω του υπολογιστή του καθώς τηλεξετάσεις πραγματοποιούνται κάθε ημέρα και κάθε ώρα.

Ποια είναι η ευελιξία και ευκολία της συγκεκριμένης εξέτασης;

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να εξεταστείς ούτε στα προφορικά ούτε στην έκθεση! Για να πάρεις την Πιστοποίηση που έχει ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ και είναι αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ (και B2, C1 και C2) δίνεις ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε READING - LISTENING με ένα τεστ 56 ερωτήσεων

Αγώνας δρόμου για να προλάβουν Προκηρύξεις - Μεταπτυχιακά και διαγωνισμούς ΑΣΕΠ για δημόσιο

Εκατοντάδες αιτήσεις δέχεται καθημερινά ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn και άλλες τόσες θέσεις κλείνει καθημερινά για τηλεξετάσεις καθώς γίνεται ένας πανελλαδικός αγώνας δρόμου από ενδιαφερόμενους για να προλάβουν να έχουν την Πιστοποίηση Αγγλικών από το Golearn ώστε να την καταθέσουν σε κάποια προκήρυξη, μεταπτυχιακό ή διαγωνισμό για διορισμούς και προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

Ένα μεγάλο παράδειγμα είναι η προκήρυξη "Μαμούθ" για το στρατό που αναμένεται από χιλιάδες ανθρώπους ή οι προσλήψεις εκπαιδευτικών όπου η Πιστοποίηση Αγγλικών μοριοδοτει τα μέγιστα για τους πίνακες!

pistopoiisi_agglikon_lte_golearn

14 mock tests - προσομοίωσης για σίγουρη επιτυχία

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Golearn αποκλειστικά σε όλη την Ελλάδα παρέχει 14 mock tests σε όλους τους υποψήφιους για σωστή, γρήγορη και εύκολη εξάσκηση για να πετύχετε στις εξετάσεις!

Δυνατότητα επανεξέτασης και 1 ημέρα μετά

Μπορείτε να δώσετε επανεξέταση και μία ημέρα μετά την πρώτη σας εξέταση εφόσον την έχετε κλείσει λίγες ημέρες πριν

Διαβαθμισμένο τεστ - Δίνεις εξέταση και σίγουρα κάτι θα πάρεις!

Το Τεστ είναι διαβαθμισμένο που σημαίνει πως ανάλογα με το πόσες ερωτήσεις θα απαντήσεις σωστά από τις 56 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων τότε μπορεί να πάρεις από Α1 έως και C2!

Μαθαίνετε τους βαθμούς στο τέλος της εξέτασης ενώ λαμβάνετε το πτυχίο σας μόλις μετά από δύο ημέρες!

πτυχίο αγγλικών LTE

 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Περιφερειάρχης «αδειάζει» Κεραμέως: Αναλαμβάνω μισθούς εκπαιδευτικών!

Άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω: Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό μέσα στο σπίτι της

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

giorgos papandreou
Γιώργος Παπανδρέου: «Κατεβαίνει» υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε τη Φώφη Γεννηματά ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Γιώργος Παπανδρέου: «Κατεβαίνει» υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ