ΑΠΘ- Καθηγητής
«Ντροπή, ντροπή, ντροπή, ντροπή», έγραψε με κιμωλία ο καθηγητής του ΑΠΘ, Τριαντάφυλλος Τρανός​​​​​​​ με αφορμή τις χθεσινές εικόνες έξω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιδρύματος

«Ντροπή, ντροπή, ντροπή, ντροπή», έγραψε με κιμωλία ο καθηγητής του ΑΠΘ, Τριαντάφυλλος Τρανός με αφορμή τις χθεσινές εικόνες έξω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιδρύματος.

ΑΠΘ - Καθηγητής

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο Τριαντάφυλλος Τρανός, καθηγητής εικαστικών στο ΑΠΘ την ώρα που ζωγράφιζε τη λέξη «ντροπή» στην άσφαλτο που οδηγεί στην πρυτανεία του ΑΠΘ τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι συνάδελφοί μου υπογράφουν ένα κείμενο που κατηγορούν τους φοιτητές ως περιθωριακές ομάδες. Εγώ έχω να πω ότι το Πανεπιστήμιο είναι το σπίτι των φοιτητών. Μόνο ντροπή».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φακές
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια – Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
Η απλή τεχνική που χρησιμοποιούν έμπειροι μάγειρες για να γίνουν οι φακές βελούδινες και σωστά πηχτές, χωρίς να «πιάσουν» στην κατσαρόλα.
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια – Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
ζαχαρη
Σάλος γύρω από την καστανή ζάχαρη: Ποια είναι η αλήθεια για την προέλευσή της
Οι ειδικοί εξηγούν τι πραγματικά σημαίνει “καστανή” και πώς παράγεται το προϊόν που καταναλώνουμε καθημερινά
Σάλος γύρω από την καστανή ζάχαρη: Ποια είναι η αλήθεια για την προέλευσή της