Thumbnail
Δύο φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Best Greek MSc Thesis Award 2020

Δύο φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Best Greek MSc Thesis Award 2020 που οργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επιστήμης και Τεχνολογίας της Συμπυκνωμένης Ύλης.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, κατά τη διεξαγωγή του «Εθνικού Διαγωνισμού Καλύτερης Διπλωματικής-Μεταπτυχιακής Εργασίας στον τομέα της Επιστήμης και Τεχνολογίας της Συμπυκνωμένης Ύλης και των Υλικών» για το έτος 2020 που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, νικήτρια αναδείχτηκε η Ειρήνη Γκόλφη με την εργασία “Atomistic simulation study of star-shaped polystyrene melts” η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένα και Υπολογιστικά Μαθηματικά» του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Δεύτερος νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Εμμανουήλ Περβολαράκης με την εργασία “Electronic and optical properties of ZnX (X: S, Se, Te) and MnxZnyNizO4: A first principles investigation” η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Επιστήμης και Τεχνολογίας των Υλικών» του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

 Η Ειρήνη Γκόλφη θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την ΕΕΕΤΣΥ στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό που θα διεξαχθεί από τη FEMS το Σεπτέμβριο του 2021 στο Graz της Αυστρίας με επιλαχόντα τον Εμμανουήλ Περβολαράκη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko
Επίθεση με οξύ σε κατάστημα της Κομοτηνής – Στο νοσοκομείο 25χρονη υπάλληλος
Συνελήφθη 43χρονη μετά από απόπειρα κλοπής – Είχε πάνω της μαχαίρι, ηρεμιστικά και μπουκάλι με υδροχλωρικό οξύ
Επίθεση με οξύ σε κατάστημα της Κομοτηνής – Στο νοσοκομείο 25χρονη υπάλληλος
οδωντοτος
Διπλή βλάβη στον Οδοντωτό: Εγκλωβίστηκαν 77 επιβάτες – Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Ακινητοποιήθηκε και η εφεδρική αμαξοστοιχία – Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού με ΕΜΑΚ και Πολιτική Προστασία
Διπλή βλάβη στον Οδοντωτό: Εγκλωβίστηκαν 77 επιβάτες – Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής