Thumbnail
Δύο φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Best Greek MSc Thesis Award 2020

Δύο φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Best Greek MSc Thesis Award 2020 που οργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επιστήμης και Τεχνολογίας της Συμπυκνωμένης Ύλης.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, κατά τη διεξαγωγή του «Εθνικού Διαγωνισμού Καλύτερης Διπλωματικής-Μεταπτυχιακής Εργασίας στον τομέα της Επιστήμης και Τεχνολογίας της Συμπυκνωμένης Ύλης και των Υλικών» για το έτος 2020 που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, νικήτρια αναδείχτηκε η Ειρήνη Γκόλφη με την εργασία “Atomistic simulation study of star-shaped polystyrene melts” η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένα και Υπολογιστικά Μαθηματικά» του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Δεύτερος νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Εμμανουήλ Περβολαράκης με την εργασία “Electronic and optical properties of ZnX (X: S, Se, Te) and MnxZnyNizO4: A first principles investigation” η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Επιστήμης και Τεχνολογίας των Υλικών» του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

 Η Ειρήνη Γκόλφη θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την ΕΕΕΤΣΥ στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό που θα διεξαχθεί από τη FEMS το Σεπτέμβριο του 2021 στο Graz της Αυστρίας με επιλαχόντα τον Εμμανουήλ Περβολαράκη.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Ανδρουλάκης
«Λάθος του λογιστή μου»: Η απάντηση Ανδρουλάκη για το «χαμένο» 1 εκατ. ευρώ στο Πόθεν Έσχες
Νίκος Ανδρουλάκης για Πόθεν Έσχες: «Τυπική παράλειψη, ο λογιστής μου δεν συμπεριέλαβε καταθέσεις στο εξωτερικό»
«Λάθος του λογιστή μου»: Η απάντηση Ανδρουλάκη για το «χαμένο» 1 εκατ. ευρώ στο Πόθεν Έσχες
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλαδικές 2026: Σε λειτουργία οι γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης στην Κεντρική Μακεδονία
Πανελλαδικές 2026: Τηλέφωνα ψυχολογικής υποστήριξης για μαθητές και γονείς στην ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας
Πανελλαδικές 2026: Σε λειτουργία οι γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης στην Κεντρική Μακεδονία
παμπελ
Διήμερο Φεστιβάλ για την ανάδειξη του εκπαιδευτικού έργου στις 14 και 15 Μαΐου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Βραβεύσεις Erasmus+ και καινοτόμα σχολικά σχέδια δράσης σε μια μεγάλη διοργάνωση στην Πάτρα
Διήμερο Φεστιβάλ για την ανάδειξη του εκπαιδευτικού έργου στις 14 και 15 Μαΐου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο