Σχολεία-Λάρισα: Οι καθηγητές μπήκαν στις τάξεις χωρίς τεστ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σχολεία: Χωρίς τεστ οι καθηγητές της Λάρισας την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας Γυμνασίων-Λυκείων, λόγω... έλλειψης υπαλλήλων στον ΕΟΔΥ - «Στα τυφλά ξεκινάμε και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έγινε αυτό»

Σχολεία: Στις σχολικές αίθουσες χωρίς τα αναμενόμενα τεστ για τον κορονοϊό μπήκαν σήμερα οι καθηγητές Γυμνασίων – Λυκείων της Λάρισας, σύμφωνα με καταγγελία του προεδρεύοντα της ΕΛΜΕ, Θανάση Φούντα, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης.

Ο κ. Φούντας τόνισε μεταξύ άλλων πως παρά τις επαναλαμβανόμενες διαβεβαιώσεις, την Παρασκευή το βράδυ ο ΕΟΔΥ από την Αθήνα ενημέρωσε τη Λάρισα ότι δεν θα γίνουν τα τεστ λόγω έλλειψης υπαλλήλων. Δηλαδή ξεκίνησαν τα σχολεία χωρίς τεστ καθηγητών στην πόλη. «Στα τυφλά ξεκινάμε και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έγινε αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr την Τετάρτη συνεδριάζει η ΕΛΜΕ για αποφάσεις. Όπως είναι λογικό θα ζητηθούν να πραγματοποιούνται οι απαραίτητοι έλεγχοι σε εκπαιδευτικούς.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας με φόντο το όνομα στο νέο κόμμα του «ΕΛΑΣ»
ΕΛΑΣ: Το νέο επικοινωνιακό επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα με επικεφαλής τη Θεώνη Κουφονικολάκου
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη: Τα βιογραφικά της ομάδας κρούσης για την επικοινωνία του ΕΛΑΣ
ΕΛΑΣ: Το νέο επικοινωνιακό επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα με επικεφαλής τη Θεώνη Κουφονικολάκου