Σχολεία - Γκάγκα: Σημαντικό να ανοίξουν Γυμνάσια - Λύκεια
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Προτεραιότητα στο άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων, χωρίς να κλείσει το εμπόριο - Πολύ σημαντικό το άνοιγμα όλων των βαθμίδων

Σήμερα αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις για το άνοιγμα των γυμνασίων και των λυκείων, με τους επιστήμονες να επανεξετάζουν μέχρι και τελευταία στιγμή τα επιδημιολογικά δεδομένα. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η συντονίστρια Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝΘΑ «Η Σωτηρία» Μίνα Γκάγκα δήλωσε ότι «τα πάντα επανεξετάζονται με τα δεδομένα, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να ανοίξουν τα σχολεία».

«Πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στα σχολεία, χωρίς να κλείσει το εμπόριο», είπε η κ. Γκάγκα. «Μπορούμε να έχουμε και τα δύο αν τηρούμε τα μέτρα. Τα κρούσματα στην Αττική ήταν αρκετά. Αν συνεχίσουν να αυξάνονται θα επανεξετάσουμε όλα τα μέτρα», σημείωσε.

«Η κινητικότητα και το πόσο απροστάτευτοι μένουμε ευθύνονται για τα κρούσματα, όχι το λιανεμπόριο ή τα σχολεία», εκτίμησε η κα Γκάγκα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η παιδαγωγός Μαρία Μοντεσσόρι
Η σπουδαία παιδαγωγός Μαρία Μοντεσσόρι: «Μην κάνετε για το παιδί κάτι που μπορεί να καταφέρει μόνο του»
Μαρία Μοντεσσόρι, Ιταλίδα παιδαγωγός: «Ποτέ μην βοηθάς ένα παιδί σε μια εργασία στην οποία νιώθει ότι μπορεί να πετύχει»<p>Πηγή: <a target="_blank"...
Η σπουδαία παιδαγωγός Μαρία Μοντεσσόρι: «Μην κάνετε για το παιδί κάτι που μπορεί να καταφέρει μόνο του»